儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

巴打們
kabayan $38 係咪呢個包裝就岩架喇?
因為google 見好似有其他包裝

係就轉頭出去買

無錯,而且唔係咩秘密,$38 15gb 優惠今個月完
想問多一問
kabayan個promotion去到7月23
因為我9月中先走 所以8月中到9月中仲有一個月
我可唔可以買定張Kabayan之後8月中先開個98無限?

唔得啦,要723前開通先有

咁我開通咗張卡拎咗儲值額先 再一個月內開個plan又得唔得

d bonus要一個月內用左佢
張卡7月23開你要係8月23前用左佢 所以你會冇左幾日

搭單一問 卡巴人係咪要723前即係722開通先有個優惠 723當日開得唔得?
我諗住722去買張然後等宜家呢張8月1完就有第二張繼續用

巴打們

係就轉頭出去買

已買
開心使用中
想問遲下完左呢個月如果要增值
係咪ok 7仔買普通中移果啲增值卷?
定係唔留number玩會再抵D?

巴打們

係就轉頭出去買

無知一問
呢d開唔開到hotspot?
有無人知SMT 半日 4G卡 入夠錢之後要入咩CODE先開得返個PLAN?
請問hemxx嘅惠康coupon可唔可以响荃灣換?還是一定要銅鑼灣?

面頭蓋左$50 X 5送1張$50 果D係咪唔可以換惠康了?
3個張國際萬能卡
頭6gb 唔限速
用左6 gb後限速

係咪唔可以再申請6gb
要等佢一個月完左先可以再申請過6gb?

佢真係咁快.

WIFI

我用電話tethering出黎,用iphone連落去測速

我用電話share比自己部平板都係得3.6m咋喎
請問hemxx嘅惠康coupon可唔可以响荃灣換?還是一定要銅鑼灣?

面頭蓋左$50 X 5送1張$50 果D係咪唔可以換惠康了?

乜唔係印住先代表可以換咩

巴打們

係就轉頭出去買

已買
開心使用中
想問遲下完左呢個月如果要增值
係咪ok 7仔買普通中移果啲增值卷?
定係唔留number玩會再抵D?

之後買k60版卡巴人最抵
唔係Bonus都23咋咩

15gb係永遠直到另行通知
bonus 到23
3個張國際萬能卡
頭6gb 唔限速
用左6 gb後限速

係咪唔可以再申請6gb

冇記錯係可以cut完再開
有無人知SMT 半日 4G卡 入夠錢之後要入咩CODE先開得返個PLAN?

唔洗,佢會夠錢就自動扣
問問外遊卡
去德國荷蘭法國比利時瑞士十日
有無邊張卡介紹
用量大約4-5GB 要放得落WIFI蛋用
唔洗通話
3個張國際萬能卡
頭6gb 唔限速
用左6 gb後限速

係咪唔可以再申請6gb

點cut

*103*300*06#
我都係琴日先玩
一插完卡 等左陣
send 左堆 msg 黎
見到有15, 50 bonus
就打果個電話就搞掂左
3個張國際萬能卡
頭6gb 唔限速
用左6 gb後限速

係咪唔可以再申請6gb

點cut

求教

*103*300*06#
我都係琴日先玩
一插完卡 等左陣
send 左堆 msg 黎
見到有15, 50 bonus
就打果個電話就搞掂左

thanks thanks.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞