儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
邊度可以自己買Hello增值券?

D姐姐店OR上環球買
請問巴打 $60蚊個張 卡巴人 邊度買得到
我去賓賓店 搵唔到 只有$38有得買 麻煩晒

我淨係知去利高買
本身用緊csl 10gb plan但都唔夠 ,請問邊隻岩用 平時有睇下片 打下機咁

要打機好簡單,反而睇片YOUTUBE你洗唔洗一定要高清720P/1080P?

唔洗:Kabayan OR Hemat 詳情睇1樓

要:
1.abc Mobile 7GB (7.2MB)/14 日

2.Your Mobile 6GB(42Mb) / 14 日

3.Network III 14 日 6GB(42Mb) / 14 日

上面3張都係約$50-60/1張

thx 巴打
入定等爆左data個陣用
會返大陸2日
有無邊張卡推介
想可上fb line 同可以share
之前用開聯通但佢用量好怪好快食曬我1g data

巴打可唔可以解答下

可以試下博元甲
http://www.multi-byte.com/category/%E5%84%B2%E5%80%BC%E5%8D%A1%E5%AE%A2%E6%88%B6
參考下

More都得

因為我唔多北上,幫唔到你太多

我淨係知去利高買

巴打 利高 邊一區 可買到

我淨係知去利高買

三間食蕉中心

我淨係知去利高買

銅鑼灣糖街利高
中環環球大廈利高
元朗宏發大廈利高
想問下Kabayan係地鐵內係咪收得唔好?
聽過人話連3g都無埋,求證實

另外張卡係咪鴨記檔直接買到新卡?
thx

Cmhk 地鐵一定唔洗諗
我之前用smt 半日4g 經常地鐵九龍塘到佐敦都幾順

https://fb.com//barkadahansasmartone/photos/a.434628823307342.1073741828.432876593482565/1036969093073309/
首15Gb/3.6Mb之後1Mb,到40Gb 就地獄128kb
其他post既巴打提供的
張卡印尼店or外傭店都買到

上網睇有人試左

internet apn用唔到,只可以用smartone apn
簡單講SHARE唔到WIFI

我淨係知去利高買

銅鑼灣糖街利高
中環環球大廈利高
元朗宏發大廈利高

THX bro
月尾唔夠data有咩好介紹?
有wifi強
有wifi強

因為我唔知你洗唔洗要高速
以YOUTUBE為例你洗唔洗一定要高清720P/1080P?

要:

2.Your Mobile 6GB(42Mb) / 14 日

3.Network III 14 日 6GB(42Mb) / 14 日

上面3張都係$50左右 實價自己搵
裝修租緊樓住,3個月冇WIFI用
用緊KABAYAN
真心唔錯
38蚊玩足一個月
網速都算係咁
YOUTUBE睇480順

我有相同狀況,邊到買到?
裝修租緊樓住,3個月冇WIFI用
用緊KABAYAN
真心唔錯
38蚊玩足一個月
網速都算係咁
YOUTUBE睇480順

我有相同狀況,邊到買到?

有冇用卡巴人既巴打,打*103*300*06#申請唔到4g data package?
有wifi強

因為我唔知你洗唔洗要高速
以YOUTUBE為例你洗唔洗一定要高清720P/1080P?

要:

上面3張都係$50左右 實價自己搵

ok
有冇用卡巴人既巴打,打*103*300*06#申請唔到4g data package?

你試打出電話 開通電話咭 再打*#130# check 佢有冇入$65 蚊 試試

你試打出電話 開通電話咭 再打*#130# check 佢有冇入$65 蚊 試試

都係唔得,我本身係幾個月前mnp去kabayan,一直用緊$68 無限3g 1mbps果個plan
$68 plan一完申請$98就話
“ is not applicable to this Stored Value SIM Card. Please call Customer Care Hotline 29458888 for enquires. ”
係咪張卡問題

都係唔得,我本身係幾個月前mnp去kabayan,一直用緊$68 無限3g 1mbps果個plan
“ is not applicable to this Stored Value SIM Card. Please call Customer Care Hotline 29458888 for enquires. ”
係咪張卡問題

應該係張卡問題
得4G Lite Package
有冇長用kabayan既巴打想增值
我想轉用其他卡但唔想哂左佢
如果有巴打想要可以平d比你
有$400

係咪張卡問題

應該係張卡問題

照開

係咪張卡問題

應該係張卡問題

照開

都有15gb 3.6mb fup 2mb?
想請教下萬能卡有冇代理做MNP

係咪張卡問題

應該係張卡問題

照開

都有15gb 3.6mb fup 2mb?

開黎見我
想請教下萬能卡有冇代理做MNP

爬文啦,有講邊度mnp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞