儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

但要簽約

你用過卡巴人未,買張試下3.6MB睇下你接唔接受到先啦

我就打算試啊
岩岩轉左做儲值卡
但卡巴人問門市話無貨

711都買到

每個區 政府街市 賓賓店 出多D街啦

聽日要用
可能最尾搵唔到買張半4G算

半四仲難買過卡巴100倍 咪玩啦

食炒價

我就打算試啊
岩岩轉左做儲值卡
但卡巴人問門市話無貨

711都買到

聽日要用

食炒價

屌夠我用卡巴4個月 巴打 有錢人

我就打算試啊
岩岩轉左做儲值卡
但卡巴人問門市話無貨

711都買到

聽日要用

食炒價

我翻個份工要長期上網
我依家用大專Plan 個個月加多一兩張Your mobile
128+18+50 條數都貴左

我就打算試啊
岩岩轉左做儲值卡
但卡巴人問門市話無貨

711都買到

聽日要用

食炒價

我翻個份工要長期上網
我依家用大專Plan 個個月加多一兩張Your mobile

半日全速夠用?

聽日要用

食炒價

我翻個份工要長期上網

明白晒 巴打祝你工作愉快

聽日要用

食炒價

我翻個份工要長期上網

明白晒 巴打祝你工作愉快

加150 真無限
Or
萬能卡2張 12gb $120左右有14.4mb

如果唔係就卡巴38
唉,想問下如果冇左主卡,但想要個NUMBER係唔係只有上台先留到?
唉,想問下如果冇左主卡,但想要個NUMBER係唔係只有上台先留到?

你大撚鑊啊 快去門市問

你大撚鑊啊 快去門市問

膠到極 自己放得唔好比人當垃圾清左
有冇上台係短約OR自由約?
有冇上台係短約OR自由約?

HKBN

你大撚鑊啊 快去門市問

你邊間呀 張細卡有無剪過
睇唔睇到完整card no
想問下有冇大陸上網卡好用
7日內 得2,3gb data既plan都ok
用黎上連登同睇地圖用

有8日4GB 不過會漫遊去泰國,PING一定會,就抵玩

博元甲

右邊張kk好似正d 但好似好貴 聽日睇下先

最後買左張中港1gb 50蚊 3日

但插完即用冇收到開卡既sms提示
番到大陸佢要開漫遊先上到網咁奇怪

因為係漫遊 你先唔洗dl 翻牆app

哦...但咁樣好高ping

有8日4GB 不過會漫遊去泰國,PING一定會,就抵玩

博元甲

右邊張kk好似正d 但好似好貴 聽日睇下先

最後買左張中港1gb 50蚊 3日

但插完即用冇收到開卡既sms提示
番到大陸佢要開漫遊先上到網咁奇怪

因為係漫遊 你先唔洗dl 翻牆app

其實仲有張大中華,fm出既
七日1gb 全國都得,出面做緊最平$48

唔該哂
但短期內都唔會番大陸,下次記得先買

你大撚鑊啊 快去門市問

Smt48
返香港兩個月 想要無限上網或者5gb以上嘅儲值卡 有咩推介?

你大撚鑊啊 快去門市問

Smt48

之前好似有人講過攞張卡去門市增值就可以補

你大撚鑊啊 快去門市問

Smt48

可以增值補於既唔係smt 係cmhk

你大撚鑊啊 快去門市問

Smt48

可以增值補於既唔係smt 係cmhk

邊句真? 巴打救救me

聽日要用

食炒價

我翻個份工要長期上網

你大專plan上咩台
Smt48 原來5gb後就會不低於128kb既

不過都抵用
求教ching, 買左卡巴人,check balance 有show$38 同vas $50 $15 bouns.

但係咁話唔夠balance 開唔到plan, 點解決??

聽日要用

食炒價

我翻個份工要長期上網

你大專plan上咩台

Smartone
屋企裝修搬左出去無無限上網 要挨3個月 想問下有冇巴打可以推介下無限卡 最好FUL都唔會太慢
屋企裝修搬左出去無無限上網 要挨3個月 想問下有冇巴打可以推介下無限卡 最好FUL都唔會太慢

卡巴,hemat,爬文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞