儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
岩岩睇EZONE
話KABAYAN開30日PLAN其實係可以用到31日
係咪真

姐係例如呢家7月22號開
今日係唔會計,聽日23號先計DAY 1
3台儲值卡有冇可能轉去cmhk/萬能卡

轉CMHK啦
岩岩睇EZONE
係咪真

第一日開卡送1日1GB FUP 384K
開30日98PLAN
最後仲有個免費10日PLAN
岩岩睇EZONE
係咪真

開30日98PLAN

免費10日plan係咩嚟 點開?
kaba今日22仲有無多50
萬能俠有無42mbpsplan

萬年42MB 萬能14MB

萬年有無mnp

好似冇

都係要搵某觀
岩岩睇EZONE
係咪真

開30日98PLAN

10日plan個code應該係邊個?
搵過有網講3G 個個(尾數*06),又有網講係4G個個(尾數*07)
kaba今日22仲有無多50

萬能俠$98 plan係咪check唔到已經用左幾多數據?
##107# show唔到剩返幾多就6gb

冇得check
靠自己部電話計住

冇得check
靠自己部電話計住

所以要每次自己reset自己電話mobile data個到咁check?
想買張5-10gb嘅 儲值卡同1個月
擺落部iphone5 share wifi
巴打有無推薦, 同埋大約幾錢先算平

卡巴,hemat , smt98

買左卡巴
點解張卡寫話唔可以tethering
今晚先得閒試
卡巴人 電腦用到嗎?
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊
手指插電腦/router都得
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊

想買4G 手指有冇邊隻推介?

有冇手指係可以入SIM卡USB插電腦同時又放到WIFI出黎
卡巴人係到聽日23:59:59 定係今日12點
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊

上淘寶搵啦 好似係有部係插lan線加有wifi
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊

買部紫米咪得囉 淘寶3舊人仔

唔洗搵xx人
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊

唔洗搵xx人

紫米係平 但聽講接收麻麻
如果唔介意比多少少 買華為既4g蛋啦
kabayan 4g lite 15gb 打爆咗

fup 2M

相比隔離台6gb 就得番2m 好慘
利申 隔離台

點樣6G 後變2MB?

即係可以2MB 無限? 點收費?
卡巴人係到聽日23:59:59 定係今日12點

照計就應該係聽日既
不過我淆底,岩岩開左卡不過未開PLAN 住
上次果張都仲未用完
另外問,,,HELLO又點玩法
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊

唔洗搵xx人

紫米係2合1功能,訊號的話係香港用冇問題,係一出中港台就898姐

我就當袋埋尿袋,不過隻蛋就黎出第二代
kabayan 4g lite 15gb 打爆咗

fup 2M

相比隔離台6gb 就得番2m 好慘
利申 隔離台

點樣6G 後變2MB?

即係可以2MB 無限? 點收費?

KABAYAN 我而家果張都用左成40GB
卡巴人 電腦用到嗎?

用緊

唔洗搵xx人

紫米係2合1功能,訊號的話係香港用冇問題,係一出中港台就898姐

我就當袋埋尿袋,不過隻蛋就黎出第二代

紫米真係一分錢一分貨
速度有點慢
結果我換左用NETGEAR 隻790
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞