儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
點解買左果張Kabayan 卡3日都冇郁動...

大家等左幾耐先收到sms?

驚你等到23號之後都未收到
問左幾間7仔ok都無卡巴人,邊度會有

中移動門市
前兩日直接買左
問問外遊卡
去德國荷蘭法國比利時瑞士十日
有無邊張卡介紹
用量大約4-5GB 要放得落WIFI蛋用
唔洗通話

Sim2fly歐美個張 15日3gb快,之後限速

可以放落wifi 蛋到用?
因為上網睇好多都係瑞士果到一係唔包
一係就得150mb

我Sim2fly 亞洲個張入wifi蛋無問題。
瑞士用到,可以上官網睇

唔該哂巴打
之前比eprxxx 個網FAKE左
問多最後一問巴打, 係唔係都要係電話打左active code 去先放返入wifi 蛋

唔洗打code,我印象中係直入wifi,但要set反apn

打算直接咁樣買
http://dataworld.hk/web/tc/detail/index/210
SET 好哂APN 落隻WIFI 蛋先比屋企人拎去用

貴,我做到$200

岩岩先係7仔買完

Sim2fly歐美個張 15日3gb快,之後限速

一係就得150mb

瑞士用到,可以上官網睇

唔該哂巴打
問多最後一問巴打, 係唔係都要係電話打左active code 去先放返入wifi 蛋

打算直接咁樣買
http://dataworld.hk/web/tc/detail/index/210

貴,我做到$200

TG

一係就得150mb

瑞士用到,可以上官網睇

唔該哂巴打

打算直接咁樣買

貴,我做到$200

TG

我無現貨,可以寄比你。
留tg

買完可以即刻去門市拎

買完可以即刻去門市拎

網上買同去門市買 差d 咩
點解網上買 再去門市拎

點解唔去711買

711 有咩...

頂... 我唔知呀sosad

仲想問...
如果23號前開到... 下個月仲有冇得送50蚊開98 蚊果個無限plan ??

買完可以即刻去門市拎

係真唔係? 唔洗再等佢sms???
j7 prime dual SIM
sim1 data 3hk萬能
sim2 voice chk

sim1 收唔到sms, 例如whatsapp sms code, 求解答

買完可以即刻去門市拎

點解網上買 再去門市拎

差$1
有冇巴打可以話我知kabayan 點check到data用量

點解唔去711買

711 有咩...

仲想問...
如果23號前開到... 下個月仲有冇得送50蚊開98 蚊果個無限plan ??

因為你冇爬文

點解唔去711買

711 有咩...

仲想問...

因為你冇爬文

今朝開卡
送 $15 + $50 係唔係延咗期?
想問下而家用緊數碼通3g plan,想轉去儲值卡
可唔可以用返果個號碼?

點解唔去711買

711 有咩...

仲想問...

因為你冇爬文

今朝開卡
送 $15 + $50 係唔係延咗期?

唔係
冇一句係講延期wor
同我上星期開既msg 一樣
想問下而家用緊數碼通3g plan,想轉去儲值卡
可唔可以用返果個號碼?

可以

利 屎忽窿 轉去 Hello
上水粉嶺區邊到有賣hemat 專用增值卷
想買張5-10gb嘅 儲值卡同1個月
擺落部iphone5 share wifi
巴打有無推薦, 同埋大約幾錢先算平

買完可以即刻去門市拎

係真唔係? 唔洗再等佢sms???

唔使, show 個訂單編碼就得

買完可以即刻去門市拎

點解網上買 再去門市拎

差$1

網上買唔包送貨架
想買張5-10gb嘅 儲值卡同1個月
擺落部iphone5 share wifi
巴打有無推薦, 同埋大約幾錢先算平

卡巴,hemat , smt98
粉嶺邊度仲有38 kabayan賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞