儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
如果去大陸兩三日,想要多數據用量,可以share wifi,邊張卡可以用
兩個月屋企無wifi

想買張share到俾電腦用 打到lol同睇YouTube 既卡 可以點揀 深水埗買有無伏?

謝謝 在線等
頭先買左張your mobile 6GB 14日,真4G

想問下有咩卡/台有快過8mb既速度…
一個月大概用10-20GB
頂唔順PCCW個垃圾298 8mb上網

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到既c2?

SSP
如果去大陸兩三日,想要多數據用量,可以share wifi,邊張卡可以用

泰國True move 出既travel sim Asia

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到既c2?

巴打我有張未開用唔著
你啱唔啱

泰國True move 出既travel sim Asia

thank you 巴打

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到既c2?

巴打我有張未開用唔著
你啱唔啱

老母一星期返黎香港一兩日
有無d淨數據卡介紹

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到既c2?

巴打我有張未開用唔著
你啱唔啱

我轉左hkbn 78
同我收左佢啦

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到既c2?

巴打我有張未開用唔著
你啱唔啱

我轉左hkbn 78
同我收左佢啦

入左醫院 要住十幾日
本身個csl plan 就爆
想買張卡用黎手機睇片 一日用2~3g
有無卡岩我?
有冇巴打用卡巴人上唔到連登an版apps

早幾日開卡上到,尋日開始上唔到

無問題

利 紅米note3 用卡巴上網 哈佬通話

師兄,你Hello通話係2G定3G?我覺得2G成日潛水,3G就正常

我張 哈佬是3G咭在HKT上台 插入note3 無3G標誌 只顯示Hello 但通話比ip6 細聲

其他無問題

咁我研究下先,謝謝
從化卡係咪收左皮?
而家點樣開大陸號碼最抵?

想用黎開大陸銀行戶口、微信實名支付,上大陸玩方便D又多D優惠
有冇巴打用卡巴人上唔到連登an版apps

早幾日開卡上到,尋日開始上唔到

無問題

利 紅米note3 用卡巴上網 哈佬通話

師兄,你Hello通話係2G定3G?我覺得2G成日潛水,3G就正常

我張 哈佬是3G咭在HKT上台 插入note3 無3G標誌 只顯示Hello 但通話比ip6 細聲

其他無問題

咁我研究下先,謝謝

巴打 剛剛睇到 note 3 顯示csl.3G
見上個POST完咁耐都未開,交流下啦

今年上台競爭愈加激烈已經蔓延到儲值卡啦
推介幾張近排好紅既卡:

Kabayan (CMHK)

http://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/1825000/1826766/02_600.jpg
點解咁多人玩?
除左張卡本身送10日4G無限上網(3.6Mb/2GB,Fup 800Kb),因為最近個優惠買$38卡送($15+$50)令卡有$108夠開98plan

$98 30日4G無限上網plan仲要提升左(3.6Mb/15GB,Fup 2Mb)

3HK 4G萬能儲值卡
張卡市價約$60
可開$98/30日4G無限上網(14.4Mb/ 6GB,Fup 128Kb)

專用增值劵$60可以有$110儲值額,即係一個月$60就可以開到30日Plan

Hemat (CSL)

張卡賣$38, Plan如下:
$98 30 天 無限上網 (*101*420#) 3.6Mb(6GB FUP)
$88 4GB (*101*418#) 3.6Mb
$38 1GB (*101*612#) 3.6Mb (天堂plan 不受 FUP 影響,但不能用來破地獄)
$8 1小時/7.2Mb(*101*832*2#)
$28 24小時/7.2Mb (*101*832*3#)
$78 7日/7.2Mb 無限 (*101*832*4#)
張卡近排已經提升左去4g上網都有3.6mb,而fup後聽講都有2mb(有待查證)
玩Hemat一定要用專用增值劵

因為有增值優惠:
每 $20 會多送 $6 共 $26 面值
每 $50 會多送 $15 共 $65 面值
每 $100 會多送 $30 共 $130 面值

以上推介既三張卡都可以Mnp(即係可以轉你個電話號碼黎張儲值卡)
想知更多mnp可下面留問

希望有更多巴打介紹多d唔同既高用量卡

邊到仲搵到kabayan嗰隻卡
同埋有隻38.同68有咩分別嫁
從化卡係咪收左皮?

想用黎開大陸銀行戶口、微信實名支付,上大陸玩方便D又多D優惠

我都係早排先開左張,無事啵
從化卡係咪收左皮?

我見HKEPC o個面話近排麻煩左
要上廣州做實名
有d已經實名左ge號碼收到SMS, 要上廣州做審核
唔再建議廣州以外,或者唔方便上廣州的人買

暫時38最抵
低用量MNP除左華龍卡仲有無其他選擇? 想幫老母搞
從化卡係咪收左皮?

我見HKEPC o個面話近排麻煩左
要上廣州做實名
有d已經實名左ge號碼收到SMS, 要上廣州做審核
唔再建議廣州以外,或者唔方便上廣州的人買

我係上廣州實名,都係一次姐,順便玩埋囉,唔順便既咪搞完即走囉,總好過其他卡要每月比月費,我之前果張就係每月要15蚊月費
從化卡係咪收左皮?

蟲蟲卡要上粵A
見上個POST完咁耐都未開,交流下啦

今年上台競爭愈加激烈已經蔓延到儲值卡啦
推介幾張近排好紅既卡:

Kabayan (CMHK)

http://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/1825000/1826766/02_600.jpg
點解咁多人玩?
除左張卡本身送10日4G無限上網(3.6Mb/2GB,Fup 800Kb),因為最近個優惠買$38卡送($15+$50)令卡有$108夠開98plan

$98 30日4G無限上網plan仲要提升左(3.6Mb/15GB,Fup 2Mb)

3HK 4G萬能儲值卡
張卡市價約$60
可開$98/30日4G無限上網(14.4Mb/ 6GB,Fup 128Kb)

專用增值劵$60可以有$110儲值額,即係一個月$60就可以開到30日Plan

Hemat (CSL)

張卡賣$38, Plan如下:
$98 30 天 無限上網 (*101*420#) 3.6Mb(6GB FUP)
$88 4GB (*101*418#) 3.6Mb
$38 1GB (*101*612#) 3.6Mb (天堂plan 不受 FUP 影響,但不能用來破地獄)
$8 1小時/7.2Mb(*101*832*2#)
$28 24小時/7.2Mb (*101*832*3#)
$78 7日/7.2Mb 無限 (*101*832*4#)
張卡近排已經提升左去4g上網都有3.6mb,而fup後聽講都有2mb(有待查證)
玩Hemat一定要用專用增值劵

因為有增值優惠:
每 $20 會多送 $6 共 $26 面值
每 $50 會多送 $15 共 $65 面值
每 $100 會多送 $30 共 $130 面值

以上推介既三張卡都可以Mnp(即係可以轉你個電話號碼黎張儲值卡)
想知更多mnp可下面留問

希望有更多巴打介紹多d唔同既高用量卡

邊到仲搵到kabayan嗰隻卡

三一萬能俠貴咗
卡巴人 $60果張邊度有得買 係咪增值有優惠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞