儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
想問下用緊hemat嘅巴打平時點增值?

增值卷

係唔係要去直銷中心買?

各區 街巿 賓賓 雜貨店 見姐姐就買到

雜貨店 有3送1

想問下卡巴人個 買38送15+50 係咪重有?

優惠到23/7

最遲23/7開卡?
想問下卡巴人個 買38送15+50 係咪重有?

優惠到23/7

最遲23/7開卡?

你可以係23號前開定2張
用緊萬能俠,之前係咪話用萬能增值券送50分鐘通話,但我增完無送到既?
有打大陸平plan介紹嗎
之前人仔儲值卡想留返number同想hemat儲值卡應該邊到搞
之前人仔儲值卡想留返number同想轉hemat儲值卡應該邊到搞
齋上網唔使留number邊張抵屌?
係隔離post見到話半4廢左,想問點廢左法?
係隔離post見到話半4廢左,想問點廢左法?

2100後鎖速
之前人仔儲值卡想留返number同想轉hemat儲值卡應該邊到搞

會返大陸2日
有無邊張卡推介
想可上fb line 同可以share
之前用開聯通但佢用量好怪好快食曬我1g data

銅鑼灣間直銷中心,對正維園果到

銅鑼灣間直銷中心,對正維園果到

3間電話食蕉中心都得,中環 銅鑼灣 荃灣
有無人覺得HEMAT 慢左
有打大陸平plan介紹嗎

plan就冇啦,呢度玩儲值卡
idd我唔太清楚,不過都幫你搵下
請參考
http://www.lycamobile.hk/cn/call-china

萬能俠都好似慢左

萬能俠都好似慢左

會唔會係錯覺,好似張張卡都慢左

唔覺呀,一樣都係3.6Mbps
請問巴打 $60蚊個張 卡巴人 邊度買得到
我去賓賓店 搵唔到 只有$38有得買 麻煩晒

Why not cmhk

60個張有咩特別?
會返大陸2日
有無邊張卡推介
想可上fb line 同可以share
之前用開聯通但佢用量好怪好快食曬我1g data

巴打可唔可以解答下

60個張有咩特別?

23/7之前用38果張先

7月23日優惠期之後想平就應該用番$60 super kabayan,$60送$60,增值$50送$50,每60日換一張新,平均$55一個月
邊度可以自己買Hello增值券?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞