儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
上網續約送左張卡跟自己名限5gb
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人
我都變左自用 跟手收埋儲值卡唔用
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人

各自都有跟plan
平板又係wifi 版
晒左張卡咁
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人

各自都有跟plan
平板又係wifi 版
晒左張卡咁

打上台 問可否到5gb 停數據(每月) 試過問未
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人

各自都有跟plan
平板又係wifi 版
晒左張卡咁

見 Price 網 有人放 $1000蚊
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人

各自都有跟plan
平板又係wifi 版
晒左張卡咁

都有咁諗過
聽日去問下先thanks
仲要問埋有無得停idd
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人

各自都有跟plan
平板又係wifi 版
晒左張卡咁

d 人唔驚咁好
今日如常去7仔幫hello卡增100
之後發現係咁error
上左csl佢話張卡唔再做 但個100蚊可以問下mk csl分店

如果我想轉卡 邊張最抵玩?我用開都係1gb到

就咁睇好似hemat最岩 但hello轉hemat洗唔洗過冷河?
同埋hemat係張增值係點買?方唔方便?
而家係咪無晒NETWORK III 4G $200?
俾綠色張國隙漫遊取代左???

深水埗
今日如常去7仔幫hello卡增100
之後發現係咁error
上左csl佢話張卡唔再做 但個100蚊可以問下mk csl分店

如果我想轉卡 邊張最抵玩?我用開都係1gb到

就咁睇好似hemat最岩 但hello轉hemat洗唔洗過冷河?
同埋hemat係張增值係點買?方唔方便?

hemat 而家都用唔到csl增值劵啦
街市賓印 同hello 一樣
華龍七仔有得買增值 不過冇送儲值額
Circle K 有冇Kabayan賣?
有無人興趣要 數碼賓半日4G 岩岩過左6日無增值 一個月內增值返即用得 淨卡$50蚊 (有大卡)

Tg: Qweryyy
想賣比人又驚用爆
大家有無咩用途推介

自己用/比屋企人

各自都有跟plan
平板又係wifi 版
晒左張卡咁

d 人唔驚咁好

雙方都有風險
賣方可以隨時報失張 sim 攞過張新
買方可以用爆 data/idd/sms

我都有張唔敢賣,當老電送萬能卡價值 $60*12 算了
之後先用番萬能/hehe
頭先買左張your mobile 6GB 14日,真4G

想問下有咩卡/台有快過8mb既速度…
一個月大概用10-20GB
頂唔順PCCW個垃圾298 8mb上網
萬能卡好唔好用?

network3

邊到買?
平時買開果間斷左貨
想買張大陸電話卡係香港收sms...
各位巴打有冇d 咩介紹
邊度可以自己買Hello增值券?

啲賓賓印印舖實有,最好有幅增值卷既相易問啲
唔該幫人問嘅 有冇邊張儲值卡通話分鐘喺免費或者好平 佢以前話用開聯通跨境王加強版免費接聽嘅,但唔記得續儲值宜家停售埋

CMHK MYSIM 無限本地分鐘

HELLO OR HEMAT都唔差 自己比較下

不過最衰我部雙卡機,係4G+2G,用Hello收2G,齋講電話好乸弱

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到買?
平時買開果間斷左貨

c2行出去就有…

邊到既c2?
仲有冇1卡2號?
有冇巴打用卡巴人上唔到連登an版apps

早幾日開卡上到,尋日開始上唔到

無問題

利 紅米note3 用卡巴上網 哈佬通話

師兄,你Hello通話係2G定3G?我覺得2G成日潛水,3G就正常
有冇巴打用卡巴人上唔到連登an版apps

早幾日開卡上到,尋日開始上唔到

無問題

利 紅米note3 用卡巴上網 哈佬通話

師兄,你Hello通話係2G定3G?我覺得2G成日潛水,3G就正常

我張 哈佬是3G咭在HKT上台 插入note3 無3G標誌 只顯示Hello 但通話比ip6 細聲

其他無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞