儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
今日買Vavo 30日無限 4G LTE,15GB fup 384K,$140。不過唔覺快…

你中左伏明霞

據聞成日空氣
iPad 上網有咩推介?

你用量幾多?你要幾快?

搭單問
我都想搵張用黎睇片用, 越快越好
應該3-4 GB一個月吧

你用量幾多?你要幾快?

搭單問

萬能卡 或者 yourmoble
想問mnp人仔轉hemat有沒得留返人仔本身既儲值額?
想問mnp人仔轉hemat有沒得留返人仔本身既儲值額?

唔同公司你話呢
今日買Vavo 30日無限 4G LTE,15GB fup 384K,$140。不過唔覺快…

你中左伏明霞

據聞成日空氣

ping time超長

你用量幾多?你要幾快?

搭單問

thanks!

between有無爸打試過支那移動mysim? 好似都幾平
而家支那移動4G上台越黎越平, 好癡線下
想問下有冇大陸上網卡好用
7日內 得2,3gb data既plan都ok
用黎上連登同睇地圖用

有8日4GB 不過會漫遊去泰國,PING一定會,就抵玩

博元甲

右邊張kk好似正d 但好似好貴 聽日睇下先

最後買左張中港1gb 50蚊
想問下有冇大陸上網卡好用
7日內 得2,3gb data既plan都ok
用黎上連登同睇地圖用

有8日4GB 不過會漫遊去泰國,PING一定會,就抵玩

博元甲

右邊張kk好似正d 但好似好貴 聽日睇下先

最後買左張中港1gb 50蚊 3日

你用量幾多?你要幾快?

搭單問

thanks!

所有台4g 上台都平返
c/3台 200元8gb 數碼/支移 $138 6gb

你用量幾多?你要幾快?

搭單問

thanks!

所有台4g 上台都平返

呢家上台鬥平鬥得好誇,真係今個月上完下個月又平左,真係多謝HKBN
如果唔係分分鐘仲係150得1GB
幾時鬥到真無限平
我而家個部電話係3G手機, 如果我轉用支援4G既手機
流動數據會唔會用多左?
流動數據會唔會用多左?

會 預用多兩三倍數據
如果就咁買hemat(唔打算mnp), 係咪都本身都有個no.?
如果就咁買hemat(唔打算mnp), 係咪都本身都有個no.?

冇number 點叫電話卡呀柒頭
訓醒未

訓醒未

訓醒未

假膠?

你用量幾多?你要幾快?

搭單問

thanks!

所有台4g 上台都平返

呢家上台鬥平鬥得好誇,真係今個月上完下個月又平左,真係多謝HKBN
幾時鬥到真無限平

真無限己經平緊
初初真無限復出時$46x 家下$3xx 咋

你用量幾多?你要幾快?

搭單問

thanks!

所有台4g 上台都平返

幾時鬥到真無限平

$108+18表示肯定唔撚使預我會續約
流動數據會唔會用多左?

睇下咩plan 本身限384/3.6/7.2 都差唔多 21/42/全速多梗30%+
流動數據會唔會用多左?

睇下咩plan 本身限384/3.6/7.2 都差唔多 21/42/全速多梗30%+

你不如試下kabayan先啦
有15gb/3.6mb絕對夠用
橫掂都係$38
想問下kabayan 射錢走
最少要留幾多錢係射走個張卡到
唔記得係唔係2蚊
流動數據會唔會用多左?

橫掂都係$38

3.6mb係咪姐係同NetworkIII 3G 一樣?
之前用緊NetworkIII 諗住轉去萬能卡
兩日前轉左去HKBN無約過冷河
岩岩見到kabayan地獄都有 384kbps 又有D心思思
流動數據會唔會用多左?

橫掂都係$38

3.6mb係咪姐係同NetworkIII 3G 一樣?
之前用緊NetworkIII 諗住轉去萬能卡
兩日前轉左去HKBN無約過冷河
岩岩見到kabayan地獄都有 384kbps 又有D心思思

NetworkIII 3G 理論上係42mb,實際行到10mb左右

kabayan係3.6mb, 不過地獄係2MB唔係384kbps
流動數據會唔會用多左?

橫掂都係$38

鬼国移动,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞