儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
請教巴打 之前跟清乜mnp轉台出左張3台萬能卡(佢叫3台核武卡) 10月夠期想續期既話應該買邊種增值卷好

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

Btw答返你 想方便就3官網入100蚊
想平去ssp買3hk增值卷 通用

3g黎 個98$ 6gb fup plan開心使用中,我見啲plan一樣以為一樣添 實際上兩張卡有咩分別? btw 用晒啲錢轉去巴打果啲好似仲抵 跟呀清乜入 俾左900蚊有1270儲值額洗 夠用成年 anyway thanks bro

柒觀到依家仲揾到水魚
想請教巴打
有朋友一年來7-10次香港玩
每次黎得1-2日

係唔係龍華$168儲值卡最岩佢?

唔該

呢個關係到ping值,人人屋企位置唔同,邊個台收得好d唔試唔g,我屋企就smt收得唔錯

一係試下卡巴仁先囉,38 又唔貴 7-11又買到,如果柒左當比手機用囉

我已經用緊其他既卡
但係可能仲唔夠快想再試下
有冇邊張卡可以有10mb上下載?

smt新果張98
萬能卡
yourmoble

去csl到買?

唔好買正價
鴨記or上網

ok
想請教巴打
每次黎得1-2日

唔該

https://unwire.hk/2016/05/27/shinetown-4g/shop_guide/
想請教巴打
每次黎得1-2日

唔該

https://unwire.hk/2016/05/27/shinetown-4g/shop_guide/

N3萬年卡 150 10G
請教巴打 之前跟清乜mnp轉台出左張3台萬能卡(佢叫3台核武卡) 10月夠期想續期既話應該買邊種增值卷好

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

3g黎 個98$ 6gb fup plan開心使用中,我見啲plan一樣以為一樣添 實際上兩張卡有咩分別? btw 用晒啲錢轉去巴打果啲好似仲抵 跟呀清乜入 俾左900蚊有1270儲值額洗 夠用成年 anyway thanks bro

柒觀到依家仲揾到水魚

都唔係依家喇 上年十月睇完個post開的 實際俾佢水左幾多?

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

柒觀到依家仲揾到水魚

同埋佢有得地鐵交收 mnp 都算方便既 果陣唔識好似轉台好麻煩
想問下要多一個電話號碼咩方法平?
請教各位
粉紅色kabayan$98 30日有冇得提升
請教各位

升咩

1. 7仔買卡巴人 38一張
2. 鴨記同上網都好似$20左右有張
我係你就落7仔買,唔洗為左十幾蚊特登出鴨記
今日開始用卡巴人 試下用唔得超15GB
23號就開定多張下個月用
唔知個優惠會唔會繼續

1. 7仔買卡巴人 38一張
2. 鴨記同上網都好似$20左右有張
我係你就落7仔買,唔洗為左十幾蚊特登出鴨記

thx
請教各位

升咩

Sorry 1999
$98 30日4G無限上網plan仲要提升左(3.6Mb/15GB,Fup 2Mb)
呢個
請教各位

升咩

Sorry 1999
$98 30日4G無限上網plan仲要提升左(3.6Mb/15GB,Fup 2Mb)
呢個

yes
請問巴打
第一頁講果幾張卡 係唔係鴨記可以搵到晒?
請問巴打
第一頁講果幾張卡 係唔係鴨記可以搵到晒?

鴨記應該有晒
如果你附近有姐姐店都好大機會買到

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

幾多mbps? 用緊78 得7.2mbps 明明數字上夠用 但就地鐵會斷

我都冇用過核武?
FUP後咩速?

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

幾多mbps? 用緊78 得7.2mbps 明明數字上夠用 但就地鐵會斷

我上個月都係78$plan, 但頂唔住一個月,依家用緊6gb plan 都有6mbps 我東九龍港島都無乜斷啵係地鐵

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

我上個月都係78$plan, 但頂唔住一個月,依家用緊6gb plan 都有6mbps 我東九龍港島都無乜斷啵係地鐵

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

我都冇用過核武?
FUP後咩速?

未FUP過 捱慣2gb plan 依家有6gb好爽皮
想請教巴打
每次黎得1-2日

唔該

N3萬年卡 150 10G

感謝!
如果每月用10-15GB
係咪卡巴人係最好?
點樣入手最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞