儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
唔好意思,之前問過問題仲未去搞,我係用緊人仔(cmhk)儲值卡,想轉去kabayan/hemat,我就比較低用量(暫時,因為之前用開低用量儲值卡plan), 咁我洗唔洗過冷河?第二用邊張好?第三mnp係咪一定要有咪張大卡?因為我個張大卡攝左係床下底

轉hemat 啦 kabayan 要過冷河 比多幾廿蚊
儲值卡日期唔過 餘額正數就得
大卡規定一定要

不過真係要撞手神,試過用3仔儲值卡,有大卡喺手但細卡剪左做nano,想轉CMHK儲值卡,去到舖個職員死都話唔得要大細卡原整,後尾谷九氣轉左去華龍卡

擺明玩你咋
想問下Kabayan係地鐵內係咪收得唔好?
聽過人話連3g都無埋,求證實

另外張卡係咪鴨記檔直接買到新卡?
thx

4G的確唔好,尤其綠線,9成時間load空氣
但用3G就勉強可以玩下PAD之類的遊戲

張卡我系cmhk網站俾錢後店取
有冇人知邊到買儲值卡
有冇人知邊到買儲值卡

主要用黎打電話
我都買咗卡巴人
720p youtube都睇到

巴打係邊到買?試過幾間7仔、OK問都冇⋯⋯

$38卡巴人喺CMHK online shop有得賣,每次最多兩張,去中移動實體店自取,超方便

新卡得$38儲值,開$98係咪要自己先充多$60?

23/7前開卡送,唔使自己增值

終於係門市買… 係咪23/7active 就ok?
唔好意思,之前問過問題仲未去搞,我係用緊人仔(cmhk)儲值卡,想轉去kabayan/hemat,我就比較低用量(暫時,因為之前用開低用量儲值卡plan), 咁我洗唔洗過冷河?第二用邊張好?第三mnp係咪一定要有咪張大卡?因為我個張大卡攝左係床下底

大卡規定一定要

不過真係要撞手神,試過用3仔儲值卡,有大卡喺手但細卡剪左做nano,想轉CMHK儲值卡,去到舖個職員死都話唔得要大細卡原整,後尾谷九氣轉左去華龍卡

擺明玩你咋

好明顯係啦,近期mnp幾間都唔使見細卡,只要有大卡就實幫你做
我都買咗卡巴人

$38卡巴人喺CMHK online shop有得賣,每次最多兩張,去中移動實體店自取,超方便

係,不過你留意佢送既$50係開卡一個月後係deadline,你喺到期前要開$98plan
有冇人知邊到買儲值卡

主要用黎打電話

你呀媽個屄應該都有得買
我都買咗卡巴人

係,不過你留意佢送既$50係開卡一個月後係deadline,你喺到期前要開$98plan

多謝巴打,plan已開。
如果用緊smt48想mnp去kabayan係咪得cwb同元朗做到?

想問~ 冲值卷又要去門市買?7仔有冇?
如果用緊smt48想mnp去kabayan係咪得cwb同元朗做到?

元朗地址:G/F 24&25 Wun Fat Bldg ,Wang Fat Path, Yuen Long
中環地址:環球355室
cwb糖街都好似有

不過如果MNP, MYFRIEND好似平過卡巴人,有增值優惠
HELLO卡而家係唔係唔抵用了?
我一路增值都係搵中介$ 48 一張50...

另外想問下如果FOR父母用
無限限速PLAN有冇推介?
佢地而家個個月增值20蚊HELLO咁用

通常我一個月幫佢地增值兩次

年卡得唔得,因為最抵用

巴打有咩年卡推介
買左唔識用 救命
卡巴人 開左卡
但係想開4g開唔到 打完*103*300*06#
佢出左mmi碼無效 但係張卡岩岩先開

元朗地址:G/F 24&25 Wun Fat Bldg ,Wang Fat Path, Yuen Long
cwb糖街都好似有

不過如果MNP, MYFRIEND好似平過卡巴人,有增值優惠

不過我試過去CWB問mnp my friend,職員話my friend無得mnp,係卡巴人先有得mnp,唔知依家仲係唔係

cmhk online shop有卡巴人充值券賣

cmhk online shop有卡巴人充值券賣

cwb糖街都好似有

不過我試過去CWB問mnp my friend,職員話my friend無得mnp,係卡巴人先有得mnp,唔知依家仲係唔係

乜嘢係mnp?
買左唔識用 救命
卡巴人 開左卡
但係想開4g開唔到 打完*103*300*06#
佢出左mmi碼無效 但係張卡岩岩先開

求救

大卡規定一定要

擺明玩你咋

好明顯係啦,近期mnp幾間都唔使見細卡,只要有大卡就實幫你做

我想問kabayan 個plan完左有無得增值 唔想再換電話no.
我想問kabayan 個plan完左有無得增值 唔想再換電話no.

無得增值就唔會叫做儲值卡啦

我鴨記買果d全部都一個月打柴 可能我唔識增值 請賜教
利申:留學ching
我有張數碼通全日3g,之前搬出去住用,而家冇用想放出黎
tg: gespure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞