儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
Network III 算168幾抵

新版168

近排n3張年卡好似屌打晒全部年卡,但係我唔太清楚張卡,其他巴打可能清楚d

係鴨仔買?
有冇
有冇巴打玩過呢張?
有冇fup
唔該幫人問嘅 有冇邊張儲值卡通話分鐘喺免費或者好平 佢以前話用開聯通跨境王加強版免費接聽嘅,但唔記得續儲值宜家停售埋

CMHK MYSIM 無限本地分鐘

HELLO OR HEMAT都唔差 自己比較下

mysim原來只可以網上購買 同埋都喺要用信用卡俾錢,prepaid credit card都唔得,完全唔喺儲值卡個種即用即棄冇個人資料留低,啲人成日講現今通話分鐘唔值錢,但原來跨境王加強版絕種之後冇一張儲值卡做到真正免費通話
利申 朋友搵完一大輪佢咁講我咁聽
張卡巴人每次上網增值300
除番開每個月都係70
就算冇38蚊都好似幾抵
張卡巴人每次上網增值300
除番開每個月都係70
就算冇38蚊都好似幾抵

冇嘢了 由頭追多次po見到
新開60蚊卡可以55蚊1個月
咁嗰50蚊增值使唔使特別買咩增值卷
定係門市/上網增值就得

新版168

近排n3張年卡好似屌打晒全部年卡,但係我唔太清楚張卡,其他巴打可能清楚d

係鴨仔買?

見過168 之前係咪250?
有無D 中港2用 低用量 ?
雙卡機 主要係要多張係大陸時收到D 通訊app
請教巴打 之前跟清乜mnp轉台出左張3台萬能卡(佢叫3台核武卡) 10月夠期想續期既話應該買邊種增值卷好

新版168

係鴨仔買?

見過168 之前係咪250?

雅who拍賣見過$220
幫朋友問一問
因為新屋未有上網,想出張儲值卡上網用
有無邊隻卡有4G無限上網?淨係用一個月
幫朋友問一問

卡巴人,38蚊唔駛諗
請教巴打 之前跟清乜mnp轉台出左張3台萬能卡(佢叫3台核武卡) 10月夠期想續期既話應該買邊種增值卷好

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

Btw答返你 想方便就3官網入100蚊
想平去ssp買3hk增值卷 通用
終於爬完文 一時太多資訊
啱啱買咗兩張38卡巴人 聽日去拎
不過想問定先 68卡巴連50增值卡除咗姐姐店之外仲有冇地方可買

你張卡3g定4g嚟?
清乜張核武同萬能唔同

Btw答返你 想方便就3官網入100蚊
想平去ssp買3hk增值卷 通用

3g黎 個98$ 6gb fup plan開心使用中,我見啲plan一樣以為一樣添 實際上兩張卡有咩分別? btw 用晒啲錢轉去巴打果啲好似仲抵 跟呀清乜入 俾左900蚊有1270儲值額洗 夠用成年 anyway thanks bro
其實對比起hemat同卡巴人
hello係咪已經冇晒優勢
用左兩年Hello 2gbl/月 plan
開始心思思想轉

諗過得7.2mb/2gb同講話平算係優勢
但用量少,hemat仲好似送分鐘 似乎仲抵

另外想幫兩老轉第款儲值卡
佢地而家用緊hello
個個月增值20蚊,夠數就開218/2gb
雖然係平
感覺佢地就住就住唔係好夠用
想請教各巴打有咩好推介 低速無限都夠

仲有最大優勢csl WiFi
狗巴個WiFi冇university via csl
幫朋友問一問

卡巴人,38蚊唔駛諗

唔該晒,未聽過呢隻卡,一陣去鴨記揾下
其實而家仲有無打長途電話既卡

老人家用 一定要打固網(加拿大)

可唔可以介紹下⋯謝謝
我想問如果要買張SHARE落去PS4到打機有冇話邊張
要快 每個月5GB到
要快 每個月5GB到

呢個關係到ping值,人人屋企位置唔同,邊個台收得好d唔試唔g,我屋企就smt收得唔錯
要快 每個月5GB到

呢個關係到ping值,人人屋企位置唔同,邊個台收得好d唔試唔g,我屋企就smt收得唔錯

一係試下卡巴仁先囉,38 又唔貴 7-11又買到,如果柒左當比手機用囉
要快 每個月5GB到

一係試下卡巴仁先囉,38 又唔貴 7-11又買到,如果柒左當比手機用囉

我已經用緊其他既卡
但係可能仲唔夠快想再試下
有冇邊張卡可以有10mb上下載?
要快 每個月5GB到

我已經用緊其他既卡

要快 每個月5GB到

我已經用緊其他既卡

smt新果張98
萬能卡
yourmoble
要快 每個月5GB到

我已經用緊其他既卡

smt新果張98
萬能卡
yourmoble

去csl到買?
要快 每個月5GB到

我已經用緊其他既卡

smt新果張98
萬能卡
yourmoble

去csl到買?

唔好買正價
鴨記or上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞