儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
3個張國際萬能卡
頭6gb 唔限速
用左6 gb後限速

係咪唔可以再申請6gb
要等佢一個月完左先可以再申請過6gb?

冇記錯係可以cut完再開

點cut

求教

#127*709#
但記住一打就會即cut
3個張國際萬能卡
頭6gb 唔限速
用左6 gb後限速

係咪唔可以再申請6gb
要等佢一個月完左先可以再申請過6gb?

冇記錯係可以cut完再開

點cut

求教

#127*709#
但記住一打就會即cut

謝謝
唔知有冇OFF TOPIC
而家係咪有雙卡機做到4G+3G?例如V20?
因為用緊4G+2G雙卡機, 2G講電話收得好差

師兄咁橋,我之前研究呢個問題,因為用4G+2G機,2G用hello,成日收唔到,所以換左機,Sony XA1,佢係4G+3G機,收電話問題即刻解決晒

師兄咁橋,我之前研究呢個問題,因為用4G+2G機,2G用hello,成日收唔到,所以換左機,Sony XA1,佢係4G+3G機,收電話問題即刻解決晒

係,我都煩緊
問問外遊卡
去德國荷蘭法國比利時瑞士十日
有無邊張卡介紹
用量大約4-5GB 要放得落WIFI蛋用
唔洗通話

Sim2fly歐美個張 15日3gb快,之後限速
和3台個張國際萬能卡
荃灣同葵芳有無得增值
kabayan 點check 用左幾多data

卡巴人可唔可以放入紫米share出黎用

可以, 記得開plan 先

THX
問問外遊卡
有無邊張卡介紹
唔洗通話

可以放落wifi 蛋到用?
因為上網睇好多都係瑞士果到一係唔包
一係就得150mb

THX

唔錯. 幾好用
問問外遊卡
有無邊張卡介紹
唔洗通話

一係就得150mb

我Sim2fly 亞洲個張入wifi蛋無問題。
瑞士用到,可以上官網睇
Sim2fly 歐洲版真係好堅
速度好快 快過3uk 既本地卡
去歐洲必備

Btw
卡巴人係咪深水埗都有
諗住聽日去買
Sor for 無追post

係,我都煩緊

可以參考下呢篇(雖然香港未必完全啱用)

以我所知 LG v20, Samsung c5 (not pro) 都可以3g+4g同時行
卡巴人到7月23?

而家可唔可以開多幾張新卡備用
Sim2fly 歐洲版真係好堅
速度好快 快過3uk 既本地卡
去歐洲必備

Btw
卡巴人係咪深水埗都有
諗住聽日去買
Sor for 無追post

7仔都有
有冇巴打可以話我知kabayan 點check到data用量
問問外遊卡
有無邊張卡介紹
唔洗通話

一係就得150mb

瑞士用到,可以上官網睇

唔該哂巴打
之前比eprxxx 個網FAKE左
問多最後一問巴打, 係唔係都要係電話打左active code 去先放返入wifi 蛋
卡巴人到7月23?

而家可唔可以開多幾張新卡備用

打算7月22日果張開多張黎用
問問外遊卡
有無邊張卡介紹
唔洗通話

一係就得150mb

瑞士用到,可以上官網睇

唔該哂巴打
問多最後一問巴打, 係唔係都要係電話打左active code 去先放返入wifi 蛋

唔洗打code,我印象中係直入wifi,但要set反apn
問問外遊卡
有無邊張卡介紹
唔洗通話

一係就得150mb

瑞士用到,可以上官網睇

唔該哂巴打

唔洗打code,我印象中係直入wifi,但要set反apn

打算直接咁樣買
http://dataworld.hk/web/tc/detail/index/210
SET 好哂APN 落隻WIFI 蛋先比屋企人拎去用
點解買左果張Kabayan 卡3日都冇郁動...

大家等左幾耐先收到sms?

點解買左果張Kabayan 卡3日都冇郁動...

大家等左幾耐先收到sms?

點解唔去711買
有冇巴打可以話我知kabayan 點check到data用量

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞