儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有冇用卡巴人既巴打,打*103*300*06#申請唔到4g data package?

你試打出電話 開通電話咭 再打*#130# check 佢有冇入$65 蚊 試試

都係唔得,我本身係幾個月前mnp去kabayan,一直用緊$68 無限3g 1mbps果個plan
$68 plan一完申請$98就話
“ is not applicable to this Stored Value SIM Card. Please call Customer Care Hotline 29458888 for enquires. ”
係咪張卡問題

應該係張卡問題
得4G Lite Package

照開

都有15gb 3.6mb fup 2mb?

開黎見我

仲用緊$68 3g要等完左先可以開
一卡兩號邊度買平
想問kabayan d 通話計費係點?
$98個 4g plan有無包分鐘?
一卡兩號邊度買平

404 not found

Google is your friend

官網d唔知咩文黎,睇唔明
我見$98係咪淨係包上網?
如果無睇錯應該係
網內0.06
網外0.15?
卡巴人完勝LYCA啦 LYCA ping高到唔想用
卡巴人真係1080p都無問題

官網d唔知咩文黎,睇唔明
我見$98係咪淨係包上網?
如果無睇錯應該係
網內0.06
網外0.15?

Google 完 你啱
有冇用卡巴人既巴打,打*103*300*06#申請唔到4g data package?

你試打出電話 開通電話咭 再打*#130# check 佢有冇入$65 蚊 試試

都係唔得,我本身係幾個月前mnp去kabayan,一直用緊$68 無限3g 1mbps果個plan
“ is not applicable to this Stored Value SIM Card. Please call Customer Care Hotline 29458888 for enquires. ”
係咪張卡問題

應該係張卡問題

照開

開黎見我

我試過打上CS取消,係得既
如果等完你記得取消個PLAN,如果唔係自動續左就

係咪張卡問題

應該係張卡問題

照開

開黎見我

你太誇張了

btw
我想問 返放工時間搭地鐵轉落3g only
有無幫助

你太誇張了

btw
有無幫助

cmhk扯吧啦
謝謝 盛世巴打

已買兩套卡比獸 110 + 38套裝 夠用五個月啦

你太誇張了

btw
有無幫助

cmhk扯吧啦

CMHK地鐵
轉咩都冇用,轉台最有用

係咪張卡問題

應該係張卡問題

照開

開黎見我

原來可以架,唔該你

照開

開黎見我

原來可以架,唔該你

因為柒過,又係申請唔到98,搞左成個鐘原來未取消舊果個
kabayan過左優惠可以開到咩plan?
kabayan過左優惠可以開到咩plan?

都係一樣 開$98 PLAN
之不過之後要平就買$60果張唔係$38

用$60 super kabayan,$60送$60,增值$50送$50,每60日換一張新,平均$55一個月

簡單講姐係買1 SET($110)就可以開2次30日/$98 plan
上圖為2set
巴打門要爬文呀
巴打門要爬文呀

係咪好多hemat用家轉咗kabayan
好似少咗人討論咁
btw inbox問過hemat
fup後仲係128kbs
係咪好多hemat用家轉咗kabayan
好似少咗人討論咁
btw inbox問過hemat
fup後仲係128kbs

已經唔係地獄128 至於幾多?
爬文呀
想問kabayan 38蚊個張
仲有冇開卡送10日data plan
幾個月前買左張 開卡有收到sms講free 10日
但岩岩買左張新卡 又冇係sms 講
有冇巴打知點解
想問kabayan 38蚊個張
仲有冇開卡送10日data plan
幾個月前買左張 開卡有收到sms講free 10日
但岩岩買左張新卡 又冇係sms 講
有冇巴打知點解

我2個星期前開到WO
真係要打上到先CUT到3G,而家申請到4G,有4mbps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞