儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
kabayan邊度有得買? 有無海鮮價?

中移官網37蚊

中移官網37蚊

thanks
想問下萬能卡果菂增值卷邊道可以買

鴨記有,其實唔只鴨記有賣呢張卡應該都有增值劵買,但價錢就好海鮮,唔想做水魚就上網買最好同方便

你啲口吻咁似清觀狗嘅
想問下萬能卡果菂增值卷邊道可以買

鴨記有,其實唔只鴨記有賣呢張卡應該都有增值劵買,但價錢就好海鮮,唔想做水魚就上網買最好同方便

你啲口吻咁似清觀狗嘅

上網買的確好d,又唔洗搵黎搵去,只要知個實價唔好做水魚咪得囉
岩岩開左張KABAYAN卡 點解仲係得38蚊既 求教

一開卡就送wo,你cap圖睇下你餘額?

有冇人可以接收csl增值卷$100,係七仔買錯左

hello或hemat均可以http://prepaid.hkcsl.com以券入code

我用hello入唔到,有冇人要$50放

https://t.me/Kakaobb
有冇人要

冇人要?
kabayan 有2張 k60果張有20%增值優惠,姐係入$50有60增值額

我今日都買左
本身用緊csl 10gb plan但都唔夠 ,請問邊隻岩用 平時有睇下片 打下機咁

要打機好簡單,反而睇片YOUTUBE你洗唔洗一定要高清720P/1080P?

唔洗:Kabayan OR Hemat 詳情睇1樓

要:
1.abc Mobile 7GB (7.2MB)/14 日

2.Your Mobile 6GB(42Mb) / 14 日

3.Network III 14 日 6GB(42Mb) / 14 日

上面3張都係約$50-60/1張

abc做緊$44@旺角
用緊kabayan
本身用緊$68 無限4g 速度1mb,已經覺得唔錯

見到有新package $98 15gb 速度3.6mb即刻狗衝轉左
本身用緊csl 10gb plan但都唔夠 ,請問邊隻岩用 平時有睇下片 打下機咁

要打機好簡單,反而睇片YOUTUBE你洗唔洗一定要高清720P/1080P?

要:

2.Your Mobile 6GB(42Mb) / 14 日

3.Network III 14 日 6GB(42Mb) / 14 日

abc做緊$44@旺角

thank ,
大家如果見到邊度有平增值劵or儲值卡不紡分享下

我今日都買左

用kabayan感覺良好嗎?
lm
lm

要:

abc做緊$44@旺角

thank ,
大家如果見到邊度有平增值劵or儲值卡不紡分享下

喜聞樂見咁多巴打share 等清觀狗無得上黎揾水魚
btw yourmobile y拍好似有45蚊張
琴日買左 kabayan 黎玩下 。今朝睇左場nba 1080p 無lag過。另外想問個優惠幾時完 係咪完左就無得38蚊再開

我今日都買左

用kabayan感覺良好嗎?

今朝拎左黎睇 1080 除左塔車有時會變h+ 基本上無問題
琴日買左 kabayan 黎玩下 。今朝睇左場nba 1080p 無lag過。另外想問個優惠幾時完 係咪完左就無得38蚊再開

期待巴打15gb後既報告,本身我都想同大家報告,但我仲用緊半4,變左張kabayan 有排都過唔到15gb

期待巴打15gb後既報告,本身我都想同大家報告,但我仲用緊半4,變左張kabayan 有排都過唔到15gb

我諗住 呢邊15gb csl果邊10gb輪住用。不過為左測試下 我會盡量試下用爆佢
我有張hemat卡
依家便利店增值劵增值唔到
有無咩最方便增值方法 係咪一定要銅鑼灣/ 荃灣買

7仔or ok 買csl增值劵係可以,不過冇bonus
再唔係網上增值最方便加有bonus

我前幾日走去七仔買增值券
已經唔support

係七仔買錯左csl$100增值卷,$50放左去
Tg https://t.me/kakaobb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞