儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
我都買咗卡巴人
720p youtube都睇到

巴打係邊到買?試過幾間7仔、OK問都冇⋯⋯

我直接入門市問
開心使用中

巴打係邊到買?試過幾間7仔、OK問都冇⋯⋯

$38卡巴人喺CMHK online shop有得賣,每次最多兩張,去中移動實體店自取,超方便

新卡得$38儲值,開$98係咪要自己先充多$60?

23/7前開卡送,唔使自己增值

終於係門市買… 係咪23/7active 就ok?

係,不過你留意佢送既$50係開卡一個月後係deadline,你喺到期前要開$98plan

多謝巴打,plan已開。

Sorry 我無爬到文 不過你開心使用中就ok啦
我想問kabayan 個plan完左有無得增值 唔想再換電話no.

無得增值就唔會叫做儲值卡啦

我鴨記買果d全部都一個月打柴 可能我唔識增值 請賜教
利申:留學ching

我都係喺外國返嚟 試下呢張卡巴人啦 $38抵玩
如果用緊smt48想mnp去kabayan係咪得cwb同元朗做到?

元朗地址:G/F 24&25 Wun Fat Bldg ,Wang Fat Path, Yuen Long
中環地址:環球355室
cwb糖街都好似有

不過如果MNP, MYFRIEND好似平過卡巴人,有增值優惠

不過我試過去CWB問mnp my friend,職員話my friend無得mnp,係卡巴人先有得mnp,唔知依家仲係唔係

乜嘢係mnp?

帶no.轉台
我想問kabayan 個plan完左有無得增值 唔想再換電話no.

卡巴人$38喺 23/7前就每三十日一張抵,23/7後根據盛世拳王師兄教路就,$60卡巴人加$50充值券抵,你要養no.唔換卡就唯有增值,但無以上兩個方法咁抵
返工 個WiFi 好垃圾
想帶自己 notebook 返工
用電話share 個wifi 比notebook
有無邊張卡 推介?

btw 另外買 4G 手指 插落 notebook 定 手機share 會好d?
如果用緊smt48想mnp去kabayan係咪得cwb同元朗做到?

元朗地址:G/F 24&25 Wun Fat Bldg ,Wang Fat Path, Yuen Long
中環地址:環球355室
cwb糖街都好似有

不過如果MNP, MYFRIEND好似平過卡巴人,有增值優惠

不過我試過去CWB問mnp my friend,職員話my friend無得mnp,係卡巴人先有得mnp,唔知依家仲係唔係

乜嘢係mnp?

帶no.轉台

明白

卡巴人$38喺 23/7前就每三十日一張抵,23/7後根據盛世拳王師兄教路就,$60卡巴人加$50充值券抵,你要養no.唔換卡就唯有增值,但無以上兩個方法咁抵

今日買左 下個月增值要入定錢先 咁姐係入$98? 因為我要果個4g 30日plan
有無邊張卡 推介?

btw 另外買 4G 手指 插落 notebook 定 手機share 會好d?

用電話share方便啲喎
卡巴人 38要係7內開通唔洗增值
68就要加張50增值先低屌?

想問下cmhk online shop買係咪平左 見佢38變37蚊

想問下cmhk online shop買係咪平左 見佢38變37蚊

係呀,$37。
有無邊張卡 推介?

如果時間夾到
半日4g 9am至9pm全速4g 真無限
9pm後1mb
有無邊張卡 推介?

如果時間夾到
9pm後1mb

可惜無mnp 同時間唔夾
想問下萬能卡果菂增值卷邊道可以買

鴨記有,其實唔只鴨記有賣呢張卡應該都有增值劵買,但價錢就好海鮮,唔想做水魚就上網買最好同方便

你啲口吻咁似清觀狗嘅

上網買的確好d,又唔洗搵黎搵去,只要知個實價唔好做水魚咪得囉

請問巴打網上的話邊個網買
第一次買唔係好熟又Search唔到
有無邊張卡 推介?

如果時間夾到
9pm後1mb

係咪smartone 個張 半日 4G?
唔係有FUP咩
邊到有得買?
有無邊張卡 推介?

如果時間夾到
9pm後1mb

係咪smartone 個張 半日 4G?
唔係有FUP咩
邊到有得買?

無FUP,但有時間限制
9AM-9PM 無敵一條龍
其他時間 超級一條蟲
邊到有得買? 爬文啦
卡巴人係咪冇得入落wifi強到用

可以share wifi

岩岩開卡用緊佢個free 1日 放落紫米wifi強到冇反應

我用手機SHARE到

我用手機SHARE到

me 2
拳王巴打有咩年卡推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞