英國嗰班移民最好經歷過整個冬天先好晒自己有幾幸福吧

772 回覆
473 Like 1153 Dislike
By the way 強強對碰好難買飛
想問下邊度可以睇到咩area係固定水費?
即係唔係分區係每橦物業咁計咁搞笑
善意提醒姐唔洗咁都屌
超期待日短夜長.
可以大條道理宅在家
根本咁樣先最正,一年有4季有分別,唔會好似香港咁樣全年都咁熱咁濕,今年都唔使旨意有冬天,就嚟10月都仲係33度
要識嘅好容易識得返一大堆香港人
唔怕無support
我上年11月到
有冇資格講?
啲街坊真係好煩,成日關心我
間屋好撚大有排清潔
車位仲有多,決定買多部車,一闊三大,今次死撚梗
早知今日何必當初
你呢啲野,其實得細路仔會介意,一個字“悶”

其實大把野要處理,例如 social life,工作

居然擔心埋啲無聊野, 係咪一畢業就反香港
多謝提醒 已做好心理準備 夏天呢個幾兩個月係真係幾好天
鄰天都叫我地體驗下冬天 佢話”it will be funny”
已經去左英國嘅
電費簽咗約會有price lock
好彩嘅呢個冬天都唔會受影響
除非電力公司蝕到爆煲

而家先去英國嗰啲自求多福就啱
我怕你連雪都未見過
千祈唔好撚信香港人,屌你老尾最撚搵自己人笨嘅民族,嚟英國嘅人一定知我講咩雖然唔可以一碌鳩打一船人,但好撚大部分都係搵笨柒
樓主啲論點完全係戇鳩
on9仔 一早唔係香港啦
幾時接埋手足過去?
英國好似好多武器都ban左想amazon買支強化嘅雨遮
講定都好嘅
我識全部勁好可能全部黃底正常d
之前記得有隻差唔多兩百鎊長遮,一嘢劈落去西瓜都爆鳩埋,企個人上去都冇事印象中係咪德國製
遲下搵下有機會買

不過個人建議買枝spray,可以噴4 5米基本上好夠用,直接噴落面到佢起碼成分鐘睇唔到嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞