[殭屍/靈幻/鬼怪]《噬魂》世界重新輪迴一次之後我都係變咗做現代道士06

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
啊武不繼轉身,尋找那小孩的身影,奈何地燈光昏暗的情況下,視線接近歸零,而且那小孩神出鬼沒般的

「哈哈哈~嗚~」

啪!!

啊武的大腿被拍打了一下

「嗯?」啊武嘗試伸手去捉住他,但當然是捉了個空

「哈哈嘻~」這一刻的笑聲,對啊武來說都全是挑釁

「再嚟啊!」啊武擺好架勢再想

「嘻~」笑聲圍著啊武轉圈

啪啪!!又來了,這次更是拍了啊武的腿兩下

啊武這次學聰明了,他直接伸手!將身旁的一個貨物架拉倒,封住前方的去路

「小孩」被截停了腳步,他站在了原地哭了起來

「嗚嗷!!啊!!」

「仲捉你唔到!!」啊武生怕他會再次跑掉,一個飛撲就向他撲去,將他箝制住,對著這「小孩」啊武沒半點憐憫

啊武雙手扼著小孩的脖子,拇指扣著他的臉頰

「我朋友係邊!!」啊武搖動小孩

「嗚啊!!!」小孩比剛剛哭得更為厲害

「喊夠未啊!!我問你我朋友係邊啊!!」啊武這次更是揮拳打向小孩

「啊!!!!!」小孩放聲痛哭

「妖!!」啊武再次揮拳!

小孩被啊武一拳打飛了,小孩飛撞到還豎立的貨架上

「你捉咗我朋友去邊?!你好放返佢啦」啊武步近小孩

但奇怪,原來還在痛哭的小孩突然轉哭為笑

「哈哈哈哈嘻嘻」小孩站起來,指著啊武的背後

呼…..一陣陰風飄過

啊武背後一涼

「…….」啊武也知道糟糕了

他猛然一個轉身!一個披頭散髮,滿臉爛肉的女子就跟他鼻尖貼鼻尖,這女子便是小孩的母親

「呃…..」啊武先瞪大雙眼,回過神後就馬上揮拳!

但動作並不夠女鬼的快

「啊!!!」女鬼做出跟啊武剛剛對小孩做的動作

雙手扼著啊武的脖子,拇指扣著面頰,而不同的是,女鬼銳利的指甲全數刺進了啊武的體內
文到!!
咁我唔食甜啦,
我之前好鍾意食零食同糖
仲有汽水
原來月巴係拳手,
以前有咩得罪請當粉筆字抹左佢啦
一兩場玩下咋,拳手就稱唔上
推啊
琴日去Donki買左即食雞胸,
下午睇下好唔好食先
上網Ig Shop都訂左啲,要19號先到
雞胸我成日覺得好難頂
但聽Fd講話有間Ig Shop幾好食
所以買左黎試試下係咪真係Ok
雖然我本身都鍾意食雞胸
我減磅個陣都冇食過雞胸
咁蛋白質點吸收?
食蛋白?
炒蛋白
琴晚打完邊爐 爽
做咩無啦啦想減
有肚腩,啲褲又開始唔啱著
覺得開始肥先想減,驚年紀再大啲更加唔想郁同更加肥
唔知黎緊兩日會唔會有機會其中一日8號呢
好多風打
當休息下,如果打得成
飲奶粉算 琴日mp 有71%off即刻買咗好多奶粉
大隻仔
我都想
998!
大隻仔們推推
肥仔推推推
搶1000 留1001比你放link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞