“真”高質電器傢俱討論(17),下次尾門開新post

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
冇用過Mitsubishi
舊屋用緊Panasonic , 覺得大味,易結冰,覺得普通
俾我會試Mitsubishi

我搵左好耐日本製通常都要5位數先買到
佢呢部東南亞價黎
我見佢實物有寫Japan Quality
竟然會大味,咁真係可以唔洗考慮
Japan quality/ Japan design 唔等於 made in Japan
我都喺旺角買 要$150 運費
係囉
心諗日本制邊有咁平
抽濕機 如果3千幾budget
係咪Mitsubishi Electric 三菱電機 22.5公升壓縮式抽濕機 MJ-E130AL-H
https://www.price.com.hk/category.php?c=100070&brand=Mitsubishi%20Electric%20%E4%B8%89%E8%8F%B1%E9%9B%BB%E6%A9%9F&p_r=2410,4310
呢部最好?
B I P 個cs 溝通真係垃圾級⋯
你唔洗返工大把時間先好同佢玩
一日最多一兩句來回,回覆好慢
同埋有貨定冇貨佢哋自己都攪唔清楚
急用既真係唔好試
除非門市已經見到件現貨可以即取
你真風趣
有冇人冷氣用緊MITSUBISHI三菱電機 MSYGF24VA
好用嗎
呢部唔係咁建議,最低製冷量2.4kw, 天氣唔熱時有機出現low cut情況
有冇邊部2.5 岩使
我都買呢隻三菱 未用
求問邊部2.5比較好?差不多要買啦因為
都係睇返幾尺空間樓底幾高有冇嚴重西斜先知裝2.5啱唔啱,你籠統問2.5都係
srk63zrh, ge60va最抵啦,再有米啲咪睇埋ftxm60
因為浴室寶問左幾十間電器店野
可以話BIP 已經算幾好
有幾間仆街朝早問凌晨先應機 or 直接唔應
BBE 都算應得幾慢

服務態度最好最老實 可以試下優惠電器
2,3 好似係standard
花灑唔好買water saving
請教 如果屋企只裝到420分體 大家介紹什麼型號?
Target 1.5匹
請問巴打買左幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞