“真”高質電器傢俱討論(17),下次尾門開新post

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
2.5匹標準安裝都2500啦
細房有條假橫樑,大房機同細房機都係經條假橫樑走去廁所,再由廁所假天花出室外。廳同廁所一牆之隔所以廳機條喉都係經原有嘅窿入廁所。基本上原屋裝修已經係咁,所以係冇改動亦唔洗鑽牆,要有嘅窿已經有。當然嗰窿夠唔夠大我就唔知喇。

師傅開2萬6,包撘棚$3500,換室外架。但係嗰價堅貴,所以上黎問下。

棚我嗰師傅都係開我$3500 所以我估都合理
係我本身裝修嗰師傅幫我揾嘅。佢都同我講會比一般貴啲,但係冇諗過咁貴。原本諗住用佢介紹嘅,可以叫裝修師傅搞埋唔洗煩

三部室外機都係同一個位,喺廁所窗出面

你話原本已有晒位走線,即唔使搞任何修飾?咁即係主要收費係睇啲喉同電線幾長,機架你當600蚊1個囉
你覺得唔合理咪搵多1,2間報價,或者叫佢畀個breakdown你睇下
有冇人有茶几款式推介
淘寶見到同款唔使一百蚊
雖然我無買
搭棚4k
https://www.amazon.it/dp/B07CJQDCB4/ref=pe_24968671_487022601_TE_dp_1

colour : Antracite

我買大左個盤
首置間屋廚房好細,琴日度完位放呢個盤就岩岩好擺唔落雪櫃,依家俾人屌到

$2800,有冇巴打要
唔係度好尺先買嘢既咩
你個師傅都唔知擺唔落?
見d巴打話幾個月先收到貨,所以心急前排prime就買左,點知一星期就到貨
最近先收樓約師傅度尺,俾佢屌
全家一齊屌我
咁又真係抵屌
400u已經好細 窄到要放320u?
好似放左好耐?
上個月岩岩收貨,已經覺得應該唔岩,果陣問過下有冇人要
之後冇乜人問就諗住收屋真係度左尺唔岩裝先再放。

有冇巴打有興趣
https://t.me/sjdj892
有冇size? 我比師傅睇睇。岩既幫你頂。 你收到貨未?
個盤內係400mmx400mm,盤外連邊個係460x415
係台下盤黎。

到左貨好耐啦,擺左係女朋友屋企

巴打有興趣,可以telegram俾相你
https://t.me/sjdj892
sor 好似太細。 唔岩
有冇人知toto 677除咗東日之外邊到有賣? 佢要收運費唔想幫襯
各位巴絲打,
想問下如果想一間舖買哂嵌入式電磁爐同抽油煙機,咩地方/舖頭係有信譽信得過架?
上網睇BBx同built-xx pro好似好多劣評咁,中電又唔係太多牌子揀。

謝謝
43 x 46 x 25 cm

咁細都擺唔落?
再細好難用喎
BBE ok喎
買過2次都準時送貨
擺左廚房就放唔到雪櫃同洗衣機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞