“真”高質電器傢俱討論(17),下次尾門開新post

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
776?收運費都好正常我另一間都收,仲貴
日東都算有良心 我都r左唔少折
條友話同佢買多少少野可以免運費。 諗緊個廚房石盤好唔好同佢買埋。但bbe個價好似平d
想一次收貨簡單啲
想問大家對最新出三菱 雪櫃MR-B46F 有咩睇法
好似淨係比46Z慳電左
個款一樣有啲老土
留意返nayaý係凸起 唔係台底盤。。 我本來都想買naya但屋企人屌鳩我。 升起一級清潔會有d煩
我係旺角買唔洗運費 你係咪有樓梯上要收錢 問多幾間啦
不過我無間間特別格價 可能有d平d 運費賺返你
Carrier 24 ltr 用左幾年 無投訴
巴打有冇冷氣師父介紹? 可以tg我?
@ai_see
你自己
所以其實都只係改少少
不過有新買新
想問大家啲燈係邊度買?
想裝盒仔燈,想買燈殼,膽用返philips
Dyson 啦,一定唔會後悔
水貨唔貴
冇幫襯過BIP , 但BBE其實幾好 價錢都算合理 送貨又準時
Yes
Bbe我都買過焗爐同雪櫃
都算唔錯,無伏

Bip淨係買過幾百蚊小家電,送貨溝通方面有啲麻煩
但最後都成功收到貨
請問如果依兩款雪櫃
大家會揀邊部
一部平d日本制,一部貴d有三門

Panasonic NR-BB251QS 雙門雪櫃
正價$4480,日本制

https://www.panasonic.hk/mobile/chinese/products/kitchen/refrigerator/refrigerator/nr-bb251qs.aspx

三菱 MR-CX35EM 三門雪櫃
正價$5480

https://www.mitsubishielectric.com.hk/products/details/MR-CX35EM
兩間都買過,都無咩大問題

Bbe就買咗石盤,代理送貨,都同預計時間差唔多

Bip 就買咗電磁爐,浴室寶,洗碗機同冷氣

價錢上都好似平啲,係送貨溝通一樣有啲問題
洗碗機就原本話有貨,之後又話要等8月返貨,跟著彈個訊息話貨物準備好可以送,跟著就收到,唔洗等8月,之前見間間都話要等幾個月先有貨,其實咁早收到好采

冷氣就問完有少量現貨,比咗錢,之後話代理已經出埋比人之後轉咗第二部加退錢,退款就咗一個禮拜左右
睇你Panasonic 嗰部條link 寫產地印尼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞