“真”高質電器傢俱討論(17),下次尾門開新post

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有排先出,佢出會email 你,如果BG點解唔英馬買?
因為 cat 6 LAN線頭插座係英馬見唔到,想襯到同一隻色,所以係RS 到買
係咪外殻用金屬 中間插蘇位一定會唔同色?
legrando個款靚過BG好多
yes, 外殻金屬, 插蘇位好似有灰色同黑色。
Legrand係靚,但有USB 既13A 插座好貴, 孖蘇要成5百幾蚊1個
如果本身蘇位冇usb 係咪要拉線先轉到有usb?
唔會大搞拉線, 可以用番普通冇usb legrand慳番筆
唔使再拉線就咁換
唔使拉多條零線?
原來可以直接換
下次可以試下用knightsbridge
我覺得幾正
買左Knightsbridge matte black
真係幾靚
https://www.youtube.com/watch?v=naLkITpWUFg&ab_channel=GeekStreet

應該解答你既疑問,不過呢D電工野最好交返俾有電牌嘅師傅做
呢隻香港有冇實物睇
唔覺有
我之前買其他嘢時買左一個最平做參考
係咪要英馬買? RS唔見有
我全屋都係呢隻
同埋佢都算齊 tv lan 開關 插頭 20a 等等都有
係冇門鐘
我買左呢隻放係廚廁同櫃入面
廳房用schinerder ultimate stainless steel
真係差門鐘
門鐘我是但買左個schinerder
想裝部分體冷氣主機出廳窗外下面,應該得果個位岩裝。但果個位岩岩好俾隔離屋部冷氣散熱吹到正,應該會向我部主機側面吹住。
應該點解決
我都想問
大機係咪好用過細機?
legrand有金屬面既咩,點解我搵唔到
會唔會貴BG既金屬面好多?
legrand冇金屬面 冇功能款平過BG少少
有功能款貴過BG好多
又黎
冷暖機咪淨係比淨冷機多左舊四通閥掉轉行出暖氣,淨冷機全部都係最cheap型號先有,最top型號全部都係冷暖,咪代表買最top型號比最cheap易壞
有需要暖氣就買冷暖,怕壞唔需要就淨冷。
未結婚就諗離婚,未18歲又覺得就生癌,成個人生好痛苦。
有冇人知德馬黎緊幾時有優惠?想等下優惠買

利申對比左意馬同德馬,最後德馬都係平2k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞