“真”高質電器傢俱討論(17),下次尾門開新post

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
淨冷應該得返倉底貨,代理無
冷暖我之前搵左間叫優惠電器有貨,巴打可以問下,我都係睇price.com邊間仲有update價錢就問下
想問有冇人有馬筒介紹呢
TOTO是否高質,見price.com好多model 唔太識簡
唔該曬,想問有冇平少少既選擇
rigel 9030
toto 2307
sorry
as 2307
呢款個馬桶好長 要留意返
rigel 9030咪短,得650
男人要用長嘅好,冇位冇計
旋渦式係唔係都夠力沖走便便同衛生紙
呢款我都有睇過 但個按鈕位係膠
冇直沖咁大力,一般都沖得到,腸胃太差就另計啦
養貓或者成日沖杯麵之類就可能直沖好啲
請問各位知唔知百記,豐澤邊間分店會較多大型電器?
我想睇d 雪櫃,洗衣機,嵌入式焗爐等等
尋晚行過旺角,尖沙咀d分店唔係咁多款
想德馬買HANSGROHE, 但黑色無貨
佢今次唔係temp out of stock,而係usually dispatch within 1-2 months

我應該等唔切咁耐

想問下大家有冇經驗, 佢呢d case 係咪肯定唔會再短期返貨而真係要等足個幾兩個月? 唔該
黑色易有水跡 不建議
感覺上AEON好多 (荃灣)
我係鋼絲拉果隻黑, chrome black 我都唔敢買 :(
唔該巴打,等我去睇下先
剛剛試左Panasonic 房燈都得
除左紅外線,另一款射頻佢話都可以用到。
我反而想問水跡可以點搞?
我個銀色用咗半年已經一「達」二「達」
正打算買呢隻,睇過片沖水量同力都夠
雪櫃 : 日立 R-BX380PH9
洗衣機 : LG (無乾衣功能) (係咪8.5公斤個D功能好D)
冷氣機 :三0 電機 GS 1.5匹
電視 : SONY 50X90J
咁買有無伏?
雪櫃: Hitachi RB330P8H-BSL BKK
洗衣機: Siemens WM14N280HK
電視機: LG UN7400 LED 49吋
打算買以上電器,各位用過既麻煩比少少意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞