醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
SEND左咁多間U PU終於有得見下ADMIN仔 有無巴打知INTERVIEW係點

poly? 咩位

SEND左咁多間U PU終於有得見下ADMIN仔 有無巴打知INTERVIEW係點

poly? 咩位

In完EAI
佢話放左入waiting list
係咪即係無機?

咩post咩網?

poly? 咩位

睇到啲留言太有共嗚

現職clerk iii

補充少少...
我由EAIIIA跳去另一間醫院做clerkiii

點做到?我都係3a

去VNC 睇有位APPLY 咪得

咩學歷?做左幾耐
我做左4個月是咪一定要一年先走

做左Eaiiia 3年...
跟住去apply下Eaii同clerkiii,
收到clerkiii offer之後,本身部門又話升我做eaii,另外又收到份病房eaii offer,當然諗都唔諗走左去做clerkiii
其實無技巧可言,純綷合眼緣啩
睇到啲留言太有共嗚

現職clerk iii

補充少少...

點做到?我都係3a

無錯,我睇到覺得適合就apply
有得in我就去in下
申常HA apply左ea iii好耐有得interview?
fg仔 in 左三份 ha EA2都冇回音
心灰意冷
其實請fg 既機會係咪好低

btw 下星期繼續in

幾年前fg in EA2請左
不過極速閃人

點解既

啲同事同上司都好人
但完全唔識個個部門啲野,每日都係見步行步,唔好做錯野咁 好似望唔到將來

poly? 咩位

睇到啲留言太有共嗚

現職clerk iii

補充少少...

點做到?我都係3a

咩學歷?做左幾耐

收到clerkiii offer之後,本身部門又話升我做eaii,另外又收到份病房eaii offer,當然諗都唔諗走左去做clerkiii

Clerkiii真係好講天時地利人和
再加埋3年ha經驗 難怪我嗰陣冇人要
有無人曾經in高Hospital administrator post ? 想要出面跳入去做係咪好難
有無人曾經inHospital administrator post ? 想要出面跳入去做係咪好難

點做到?我都係3a

咩學歷?做左幾耐

Clerkiii真係好講天時地利人和
再加埋3年ha經驗 難怪我嗰陣冇人要

都係睇老細like 唔like 你

嗰陣幾個老細都唔多鍾意我其實
因為我唔多聽佢地講 講完意見睇法又唔鍾意
大佬錯嘅叫人點跟
佢地眼中你最緊要乖乖地聽佢地話 行就行企就企
呢啲我又做唔到
做緊某大學
最近老細見做得好,offer兩年約
但我想走
因為幾hea無乜做

poly? 咩位

AA 呢個簡寫令人有無張暇想
可以極高級
亦可以極entry

睇requirement 寫degree 定diploma 就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞