醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

EA3A都搵咁撚多人一齊見
乜咁撚多時間架咩班垃圾

乜咁撚多時間架咩班垃圾

我都想知
11.5k最低層打雜都搵咁多人

乜咁撚多時間架咩班垃圾

我都想知

唔洗擔心囉 唔請就把就
多數唔上心既工 先會打電話比你

信我真係唔好做ea3a, 當初去見,垃圾工都要見你2次哂你時間之餘

仲要又撚辛苦,target大學好過
大學好做好多

利申,長期係大學冗員
老老實實實EA 得萬幾蚊
點解入到好似皇恩浩蕩咁

乜咁撚多時間架咩班垃圾

我都想知

唔洗擔心囉 唔請就把就
多數唔上心既工 先會打電話比你

信我真係唔好做ea3a, 當初去見,垃圾工都要見你2次哂你時間之餘

仲要又撚辛苦,target大學好過
大學好做好多

利申,長期係大學冗員

好後悔,果陣見左醫院,請左space打黎見覺得陪跑唔去見
唯有做一兩年去見space

工都未返就咪鬼嫌三嫌四啦
想問u/cc d人工咩水平
同ha比
Hd仔,想由ea2升職例如ea1,應該讀番d咩course Open u得唔得
廣華 Facility Management EA I 出完又出
請唔到人?
有冇人知咩事?

巴打喺邊睇到
中五 做CII 係咪人生贏家
如果請病假去其他聯網見工腦細係咪會知
Hd仔,想由ea2升職例如ea1,應該讀番d咩course Open u得唔得

咁快諗升職
仲要揀條不歸路

年紀唔細 要諗定
如果請病假去其他聯網見工腦細係咪會知

見工未必知,到有offer之後應該會check
識得有人就係咁連offer都被withdraw埋
咁多位巴打,上星期tmh 2nd in rn(medical), 去左ward見經理,都傾哂個ward既野同握哂手, hr會幾時搵返我到

想快d遞信

RN即係護士?你本身做緊咩post

Rn 註冊護士 。 佢係 內科病房rn

Good luck

忙到癲方面我知既
但係回覆會幾耐到? 其他post既巴打通常等幾耐?

點解2nd in會上埋ward見經理

巴打你又知係呢層
想hr個邊快d覆我姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞