醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我見有啲post好奇怪
隔冇耐就post一次 eaiiia又有 clerkiii都有
前者係請唔到人定點?後者係搵唔夠合適嘅佈景版?

有d位好惡做
流失率好高
當然揀唔啱人再開都有機會
EA I 同 EAII interview左未?
EA I 同 EAII interview左未?

呢啲無時無刻都有新vacancy喎
今日收到BU interview invitation
然後又見到佢re-post個job ad
咩玩法?

醫管局請好多人咁,
EA II 係咪好伏?

http://www.ha.org.hk/visitor/ha_visitor_index.asp?content_id=2010&page=ha_browse_act_jv

你計一計成個醫管局總共有幾多人之後就發覺唔多架喇
ea2睇咩department同跟咩人

利申:非ha員工

醫管局請好多人咁,
EA II 係咪好伏?

http://www.ha.org.hk/visitor/ha_visitor_index.asp?content_id=2010&page=ha_browse_act_jv

你計一計成個醫管局總共有幾多人之後就發覺唔多架喇
ea2睇咩department同跟咩人

利申:非ha員工

咁多位巴打,上星期tmh 2nd in rn(medical), 去左ward見經理,都傾哂個ward既野同推哂手, hr會幾時搵返我到

想快d遞信
上星期一招聘日in左pca,
尋日打黎話約對文件同簽無犯罪聲名,
想問下係咪即係會有offer
ea3a interview 有咩要準備嫁?
會唔會有written test
ea3a interview 有咩要準備嫁?
會唔會有written test

有冇人可以答下我
咁多位巴打,上星期tmh 2nd in rn(medical), 去左ward見經理,都傾哂個ward既野同推哂手, hr會幾時搵返我到

想快d遞信

RN即係護士?你本身做緊咩post

有冇人可以答下我

有冇人可以答下我

Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞