醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我部門都走左唔少人
都開始稔緊前途

咩dept

只能說唔係Clinical...
已quit 回頭
直覺唔對路
簽約個 hr放假 賣豬仔咁

係比佢舞唔做啦
已quit 回頭
直覺唔對路

係比佢舞唔做啦

應該有野呃左我

同佢講既野好大出入囉
上星期收到教院話會出offer比我
但係到今日都未比contract我簽,應唔應該打電話去問下

唔想而家辭左工,之後嗰邊又唔出contract
已quit 回頭
直覺唔對路

係比佢舞唔做啦

應該有野呃左我

同佢講既野好大出入囉

HA 定邊到

ha 新界東 至出名醫院
我即quit冇簽

咁睇唔開入去日日食大家樂

本身都喺嗰度畢業,再難食都食過
加上帶飯返工,問題不大

係等佢出contract比我

咁睇唔開入去日日食大家樂

本身都喺嗰度畢業,再難食都食過
加上帶飯返工,問題不大

係等佢出contract比我

Ra ?

EA
想問 hd學歷 做左兩個幾月ea3a,男,老細話知你男仔唔甘心,但有幾個問題想問
見同區有開幾個ea2位,點知係咪真心請街外人定做show?
做左幾耐先好apply 或者內部apply??
而家做緊病人資源中心,係咪無咩前途

你識人咪問到 唔識咪照apply 囉 好簡單

照apply?老細話你走唔會留會幫,但你要睇下人地要你做幾耐先要你,所以先想問做幾耐3a先好apply 2

我嗰陣一入職已經apply ea2
都係嗰句 佢叫你in再算
想問 hd學歷 做左兩個幾月ea3a,男,老細話知你男仔唔甘心,但有幾個問題想問

照apply?老細話你走唔會留會幫,但你要睇下人地要你做幾耐先要你,所以先想問做幾耐3a先好apply 2

有degree????

不過嗰陣做左未夠3個月有clerkiii in
Ea2都有
所以你自己決定點

有degree????

不過嗰陣做左未夠3個月有clerkiii in
Ea2都有
所以你自己決定點

我都無,即係你係我會apply ea2試?
人地問你做唔掂咩?咁快走?你會點答
我答我想升職讀書
如果做到ea2就會開心好多長做落去慢慢上

我諗正常人冇乜邊個唔想做ea2掛
調返轉 你甘唔甘心做ea3做到退休?
我點答唔重要 重點係你有得見嘅時候點答人
Btw 我已經開開心心quit左ha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞