醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咁多位巴打,上星期tmh 2nd in rn(medical), 去左ward見經理,都傾哂個ward既野同握哂手, hr會幾時搵返我到

想快d遞信

RN即係護士?你本身做緊咩post

Rn 註冊護士 。 佢係 內科病房rn

Good luck

忙到癲方面我知既
但係回覆會幾耐到? 其他post既巴打通常等幾耐?
今日見完ea
咁多位巴打,上星期tmh 2nd in rn(medical), 去左ward見經理,都傾哂個ward既野同握哂手, hr會幾時搵返我到

想快d遞信

RN即係護士?你本身做緊咩post

Rn 註冊護士 。 佢係 內科病房rn

Good luck

忙到癲方面我知既
但係回覆會幾耐到? 其他post既巴打通常等幾耐?

點解2nd in會上埋ward見經理
建造業議會準員工
響HA做EA2 clinical 部門好惡做但係又好難轉dept,日日做到癲

做ward?
喺ha做幾耐ea/c 先會有資格做HA/EO呢
有無人知大學通常幾月加人工(唔是跳point)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞