醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想問下eo 邊個dept 比較好做 邊個好chur?
兩星期前in左EA2 仲未有回音
有CA offer
有CA offer

Congrat
我想問HA Executive Assistant IIIA (Ward Clerk), 呢類post係咪好難入?
Asshole grad ,冇offer時想搵份返下
apply 左大學啲EA
幾時先會通知有interview
有CA offer

咁咪正囉

仲咁既樣做乜鬼

希望有ACO
我想問HA Executive Assistant IIIA (Ward Clerk), 呢類post係咪好難入?

做ward聽講係苦差
3a 加上係ward 應該好易入
想做住先又無更好既路數可以當騎住牛先

做ward聽講係苦差

醫院文書post唔似政府咁難入,還是睇咩部門?

做ward聽講係苦差

唔好做ward呀
入左去做好難走返出嚟

做ward聽講係苦差

唔好做ward呀
入左去做好難走返出嚟

除左落手救人
乜撚都係你做

入面workload 好大?
Ha d post咁多,係咪入面人員流失好大?
EA3a有offer,入左手術部 .有冇人知做D咩

巴打咩資歷
要train written test有咩好方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞