醫管局 大學公營機構暨政府 廢青 討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
冇任何HA經驗
但收到clerkiii 有得in
係咪唔好浪費時間去?
因為都追咗好多 post話內定

去啦緊係
冇任何HA經驗
但收到clerkiii 有得in
係咪唔好浪費時間去?
因為都追咗好多 post話內定

去啦緊係

去下都好 起碼有個機會
ea3a vs space ea 邊份好做d?邊份好d都得

Space ea 人工高d

唉in果日第一日返ea點去見space
space聽落多數陪跑係咪咁事實

咀咪做住ea 先囉

EA 多唔多Master
大學admin同事 留名

做大學係咪靠人介紹定點

Open recruitment
ea3a vs space ea 邊份好做d?邊份好d都得

Space ea 人工高d

咀咪做住ea 先囉

ea1 可能會有
ea2,3 就算啦

做左ea考上去好定做住報space果d好
其實邊度有錢途d或者好做d

我係碩士,打算EO II跳去大專EAI
想多啲時間進修拎番多少生活質素,唔想星期六日都番工

咀咪做住ea 先囉

ea1 可能會有
ea2,3 就算啦

真係咁多 EOII 要星期六日返義工 ?

唔算多,但政總 7x24 長開燈同Big4 有得揮
的確好多人做義工,愈Senior 愈多

咀咪做住ea 先囉

ea1 可能會有
ea2,3 就算啦

真係咁多 EOII 要星期六日返義工 ?

eo2係醫管局? 我得high dip見space ea2咪陪跑?
岩岩做到醫管局點拿假去in
同埋space都有寫星期六要返
可能我space啦

HA EO2 唔難,我諗睇Cluster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞