我係死神,專門審判自殺嘅人(3)

1001 回覆
354 Like 4 Dislike
Lm
衰人

如果死神死咗,下一個死神應該唔會又逆天救呀敏,逆天救呀敏嘅得死神一個,咁既然之後佢要帶走呀敏,即係佢依家應該唔會死...我諗

張圖咩黎 係咪我睇漏文
好感動啊
「張嵐‧‧‧‧‧‧」伏低嘅阿敏稍稍抬起頭。

佢諗緊死神講嘅依個名,到底代表住啲乜。雖然佢心中都立即就有個頭緒,呢個‧‧‧或者會係死神嘅名字。

終於,阿敏喺個刻好似搵到自己嘅意義一樣,想要去求證死神最後一句說話嘅意思。

返到屋企嘅佢,即刻用macbook搜尋「張嵐」兩隻字,但都係一啲毫不關己嘅資訊。

不過阿敏冇氣餒,反而好似搵到一樣嘢做咁‧‧‧‧‧‧不斷追尋張嵐依個名嘅下落。

就正如當初,死神尋找張嵐一樣。

佢先去咗各大政府關於自殺嘅機構去問一下有冇張嵐依個人嘅存在、到網上發問有冇一個叫張嵐嘅人、又喺網上唔同國家嘅搜尋器搜索關於「張嵐」一切嘅資料。

阿敏佢推測,依一個可能就係死神嘅名字。因為佢依稀記得死神行入教堂個陣,仲記得佢講過知道咗一個真相‧‧‧‧‧‧所以嚟咗救自己。
死神呀 點解係sad ending
死神幾時番嚟
死神呀 點解係sad ending

我都唔制呀
死神

如果死神死咗,下一個死神應該唔會又逆天救呀敏,逆天救呀敏嘅得死神一個,咁既然之後佢要帶走呀敏,即係佢依家應該唔會死...我諗

張圖咩黎 係咪我睇漏文

Facebook 上面嘅
文呀
又live
死神救佢一次就喊成咁
如果阿敏知道咗原來死神救咗佢兩次,咁
文呢
死神都會死
即使是神,但都是血肉之軀
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️今日既文又完左啦?
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️今日既文又完左啦?

晏啲再有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞