Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下 2018 fm幾時出? 諗緊78入唔入

78蚊咁抵屌買啦

食少一餐飯都響到啦

係咪因為有買2017所以有discount

好似根據你之前購買紀錄出相對折扣
natural fitness係咪冇得升?
練strength有冇用?
買完玩左兩日好似中堅個setting好似唔同左
兩隻cd (d) 人地斬波上黎都係企定定咩都唔做咁 ,以前好似點都會郁下逼下

另外中場中會唔會有人完全唔用(d)類,全(s)?
買完玩左兩日好似中堅個setting好似唔同左
兩隻cd (d) 人地斬波上黎都係企定定咩都唔做咁 ,以前好似點都會郁下逼下

另外中場中會唔會有人完全唔用(d)類,全(s)?

442中間就可以2s
但如果4321 咁三中場全s好易走錯位
最好就1a1s1d
當然有啲role eg bwm要配某啲情況會好啲

如果乜都唔做試下set bravery aggressive 高做stopper 應該會標多啲波
不過stopper tackle heading身型都高要求
巴打 求教 岩岩買左係STEAM買左FM 2017
但開唔到GAME 去到PREPARING 個MESSAGE就消失左
FM2015 仲可以開到
我由冠軍教頭(之前教獌)轉去幫般尼護級,好有挑戰性

我今年都教緊般尼

我今年都教緊般尼

般尼條防線其實唔差,教中下遊執得靚條防線就贏一半

我今年都教緊般尼

話說我係教完一季新特蘭之後見般尼降班,
就去在般尼,

米高堅尼好快就跳船用release clause 走左佬

我今年都教緊般尼

就去在般尼,

我個save我免簽左佢返黎打iwb
好正

我今年都教緊般尼

就去在般尼,

好正

我個save打左六年獌先走人去教般尼,瘋狂買舊部

我今年都教緊般尼

就去在般尼,

好正

我個save打左六年獌先走人去教般尼,瘋狂買舊部

之前開左個save玩獌,覺得冇咩挑戰性,依家開左個save玩李城

玩左半季,淨係覺得條後防好廢,同埋musa果d真係水水地

冇左Kante 俾返個Ndidi 一線防中
華dee仲係好勁
不過岡崎仔同成條防線弱化得好勁
玩緊西咸
有冇D平靚正推介
大家用咩facepack?
上網見有d要down成廿幾個檔

用緊呢個
https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces

直接steam workshop都有 好似係
touch 有無得落face pack?
襯佢sale即刻買左 呢個暑假有著落
有無巴打整返個聯賽黎玩下
有無巴打整返個聯賽黎玩下

FM17出冇幾耐個陣好似有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞