Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大家係點放d kits同logos
我放係graphics再開kits同logos file放入去
再tick interface再2格 但整極都整唔到
我放係graphics再開kits同logos file放入去

你有冇Clear cache?

有無重開game?

有無重開game?

大家個fm.exe係放喺邊?
請問fm係唔係裝ssd比較好

有無重開game?

大家個fm.exe係放喺邊?

開心版?
如果買左17,係咪乜都唔洗搞就可以用返之前球員D相
請問fm係唔係裝ssd比較好

me係
有無巴打整返個聯賽黎玩下

如果有巴打玩 可以整
歡迎留名
如果買左17,係咪乜都唔洗搞就可以用返之前球員D相

No
Need to Copy to FM17 file
開SAVE果幾年D老師開始退休留唔到
CB WB果D有咩人岩做好老師
大家用咩facepack?
上網見有d要down成廿幾個檔

用緊呢個
https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces

巴打 down完要點用
已經放左係players個文件檔位置
係game入面點更新 搵唔到
開SAVE果幾年D老師開始退休留唔到
CB WB果D有咩人岩做好老師

想仲踢得就Phil Jones 平靚正
ca唔高 不過cbwb都叫打得

薩克達srna 做埋隊長仲得
而家39歲仲係隊長 同埋佢死球屬性好勁
我train佢做中場中dlp仲踢得兩腳
有咩skins 好用 原版果三個色水都唔係好岩,最好簡單D,淺色底
減價買左 開左隊阿狗一開波本身已經傷左兩個中堅 友誼賽仲傷埋另外兩個得番holding
有冇d幼齒中堅10m左右買到又打到正選頂住先
減價買左 開左隊阿狗一開波本身已經傷左兩個中堅 友誼賽仲傷埋另外兩個得番holding
有冇d幼齒中堅10m左右買到又打到正選頂住先

Diego Llorente,中遊實力,睇下有冇得Free,皇馬成日唔用佢
Jamaal Lascelles、Michael Keane,中遊實力,英撚
Lucas,馬體會-9
開左save 玩左輪發現德國隊係灰人.. 可以點

Search Real Name Fix Patch
Adrien Silva 冇想像中咁好用,可能戰術唔岩,踢唔到高壓逼迫
Renato Sanches =第2個普巴,買唔到普巴可以考慮下佢
Adrien Silva 冇想像中咁好用,可能戰術唔岩,踢唔到高壓逼迫
Renato Sanches =第2個普巴,買唔到普巴可以考慮下佢

一開save就俾曼城天價搶左

逼搶中場中defend 果個成日都低分高能
可能唔關事
我save Pogba個違約得78m仲平過買佢

用緊呢個
https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces

巴打 down完要點用

求幫手

用緊呢個

巴打 down完要點用

求幫手

其實一click條link已經係instruction,
你跟住做哂未?
有咩skins 好用 原版果三個色水都唔係好岩,最好簡單D,淺色底

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞