Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下個club點樣先會有多d fans
想增加下d收入 個balance一直跌
冇得擴建 冇得起個新球場

買左個龍門但係佢係塞爾維亞冇work permit要點搞
擺左成年都冇得用

踢特拉維夫既 Rajkovic?

佢好易攞到啵

借佢出去踢,入到幾場國家隊再申請

有成績就有球迷 (好似係)

去多啲 tour
簽下啲大國球員都有啲用
擺左成年都冇得用

佢好易攞到啵

係rajkovic
我申請過3次都唔得 今季已經借左去kyiv dynamo

去多啲 tour
簽下啲大國球員都有啲用

贏聯賽盃賽再賣大牌球星有用d
雲爺爺好波,叫佢出價買新星,點知搵到個pa198嘅波蘭攻中隨機人,仲要隱藏屬性好,都係用咗2M鎊

去多啲 tour
簽下啲大國球員都有啲用

贏聯賽盃賽再賣大牌球星有用d

上年FA打到決賽
場場作客得勁小人睇
搞到morale低晒
2年都比人predict包尾 2年都打得ok
雲爺爺好波,叫佢出價買新星,點知搵到個pa198嘅波蘭攻中隨機人,仲要隱藏屬性好,都係用咗2M鎊

雲爺爺做左你assistant ?

最近玩緊343無鋒

好似幾得意
效果如何

進攻幾順,前場好多One Two,但兩邊傳中就冇人接應
兩邊防守好弱,成日輸傳中[/quote]
試下轉其中個cm[a], 等佢插入禁區接應
仆你個街 叫個board升下個訓練場都唔肯 個場得1.5星
leak to press就話要炒我
仆你個街 年年比人predict第24 第1年幫你升上英冠仲入埋FA Final
第2年差幾分入play off

on9 fm

load唔load save好
仆你個街 年年比人predict第24 第1年幫你升上英冠仲入埋FA Final

on9 fm

去死敵到報仇囉
擺左成年都冇得用

佢好易攞到啵

係rajkovic

最好借給比利時球隊or搵間比利時球隊做衛星球隊

借足3年就有歐盟passport,比其他歐盟國家快

而家比利時要5年啦

請問PA係咩? 點睇到嫁?

Pa即係球員既最高潛力

可以用官方editor, genie scout, fmrte睇到

官方editor要俾錢買先用到??
同埋點叫雲爺爺出錢 自已買新星

最近玩緊343無鋒

好似幾得意
效果如何

進攻幾順,前場好多One Two,但兩邊傳中就冇人接應
兩邊防守好弱,成日輸傳中

試下轉其中個cm[a], 等佢插入禁區接應

本身有防中自帶Get into opposition area已經成日後上,我嫌太多,搶哂前鋒D機會

Pa即係球員既最高潛力

可以用官方editor, genie scout, fmrte睇到

官方editor要俾錢買先用到??
同埋點叫雲爺爺出錢 自已買新星

官方要比錢,不過唔使改球員data其實唔使買

我係有時用genie scout睇吓啲球員pa,隱藏屬性好唔好

要用雲爺爺就要你一開始揀阿記嚟玩,之後一開始董事會meeting會問你雲爺爺做Diector of Football好唔好,之後再喺Staff >Responsibilities >Club >Find and make offers for young players for the future

on9 fm

去死敵到報仇囉

細球會冇錢 基本上要求啲咩都俾唔到你
擺左成年都冇得用

佢好易攞到啵

係rajkovic

最好借給比利時球隊or搵間比利時球隊做衛星球隊

借足3年就有歐盟passport,比其他歐盟國家快

而家比利時要5年啦

唔該手足指正

唔知已經改左

西班牙好似最快
兩年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞