Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想踢返13年多仔高普既高壓防反,咁SET有冇咩意見

你呢個算防反咩?

咁算咩
想好似果陣多仔咁D走位同D壓迫 好好睇

八成
睇下前場搶得夠唔夠,正常Closing Down Much More先夠壓力係前場打到反擊
後防如果好易失位就Play ins度搞Closing Down Less
Gotze個位係AM Attack,有前插有埋門,同埋減一個Playmaker都好,攻得再快D
闊度一定打最窄,留空間比兩邊後衛
利申:年年都玩呢套野

試試先,
上網爬文有見過D人話多仔用4231 narrow, 但左右中場會變左唔係if,睇波果陣左右有時會拉到好開,有時會係中間做波
有無人識咩female staff
最好係靚女
我知史雲斯有兩個隊醫都ok,仲有eva

我有female staff 既shortlist

你想要既我放工給大家

有無人識咩female staff
最好係靚女
我知史雲斯有兩個隊醫都ok,仲有eva

我有female staff 既shortlist

你想要既我放工給大家

上網搵到了
咩韓國仔整嘅
都有2百幾個女仔
但無咩非隊醫以外嘅人

你呢個算防反咩?

咁算咩

八成
睇下前場搶得夠唔夠,正常Closing Down Much More先夠壓力係前場打到反擊
後防如果好易失位就Play ins度搞Closing Down Less
Gotze個位係AM Attack,有前插有埋門,同埋減一個Playmaker都好,攻得再快D

試試先,
上網爬文有見過D人話多仔用4231 narrow, 但左右中場會變左唔係if,睇波果陣左右有時會拉到好開,有時會係中間做波

個人用4231 Wide,TI用Play Narrow或IF既PI用Sit Narrow
4231 Narrow既左右攻中唔識貼邊傳中,比IF打少一範,但相對地中路係可以SM電腦,睇你想主攻咩位

你呢個算防反咩?

咁算咩

八成

試試先,

個人用4231 Wide,TI用Play Narrow或IF既PI用Sit Narrow
4231 Narrow既左右攻中唔識貼邊傳中,比IF打少一範,但相對地中路係可以SM電腦,睇你想主攻咩位

用wide我兩個IF都好少傳中,9成都係左右閘
買左lozano番黎完全無表現 有無巴打識用佢
因為電腦好on9 你用if,佢唔識同閘互動(例如撞牆/後上)
永遠都係重覆兩個人係邊線但打單人威力,if 只會俾波中場中/死扭,成功cut到入中路隻閘先識上

直接轉4231narrow ,if 打am, am ap am 咁排仲撚勁
較wide 再加逆足am,其實某程度已經係if 咁用

IF?

IF?

我打4231/433 wide 比佢打IF
佢場場都係6.4至6.5分

IF?

我打4231/433 wide 比佢打IF
佢場場都係6.4至6.5分

decision唔夠高?
射得太多波就set佢射少d,反之亦然

你呢個算防反咩?

咁算咩

八成

試試先,

用wide我兩個IF都好少傳中,9成都係左右閘

我古天奴踢IF一係Cut入去射門,一係突破越位落底傳中,洛賓咁
岩岩買左
想問下一開始你地會唔會加晒所有聯賽?
唔加會唔會冇左個d球員
簽RAJKOVIC個時批左勞工但續個時唔批,唔用修改器既情況下可以點搞?
岩岩買左
唔加會唔會冇左個d球員

睇你玩咩,開4大多數都夠
岩岩買左
唔加會唔會冇左個d球員

睇你玩咩,開4大多數都夠

yes
我自己玩歐洲球隊就會開英,意,德,西,法,比利時
加晒所有聯賽我驚lag
至於會唔會冇左d球員,如果係出名既,就算唔加聯賽都會見到佢
簽RAJKOVIC個時批左勞工但續個時唔批,唔用修改器既情況下可以點搞?

唔續住

Btw仲未玩到brexit咩?

佢得番半年約
玩到啦
正版點樣先可以顯示埋pa同埋隱藏屬性?
正版點樣先可以顯示埋pa同埋隱藏屬性?

買editor

唔續住

Btw仲未玩到brexit咩?

佢得番半年約
玩到啦

如果係Soft brexit應該容易d攞到wp

唔夠國家隊出場數?

34場啊,佢話個國家RANKING唔夠高...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞