Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實中堅係要睇咩數值
我scout左幾個 tackling marking positioning 身體質素都唔差既 但得1,2星 我個隊d人都係好勁
其實中堅係要睇咩數值
我scout左幾個 tackling marking positioning 身體質素都唔差既 但得1,2星 我個隊d人都係好勁

Mental個行,多數越高越穩
其實中堅係要睇咩數值
我scout左幾個 tackling marking positioning 身體質素都唔差既 但得1,2星 我個隊d人都唔係好勁
屌, 打Torino打到火滾, 拎聯賽歐聯之後淨係比我2.1M budget叫我聯賽aim冠軍
今集破解版有無得連機
玩緊Leeds 雖然有英冠神鋒Chris Wood 但我都係覺得廢隊係玩唔到4231或者433呢隻單箭頭陣容 因為單箭頭對前鋒要求好高 你夠高唔夠快就打唔到反擊 夠快唔夠高就攞唔到第一點
轉左玩442diamond之後勁左好多 雖然冇翼 但對閘都幫到好多手 反而個10號位攻中唔夠勁
有冇啲平平地既10號位推介?
玩西甲用切爾達成日比皇強姦
反而巴 下體冇咁勁
460 真係好屈機

頭3個你地會點擺
要瘋狂入攝同造波
其實中堅係要睇咩數值

咁買中堅係咪信scout好d, 有d數值唔高但都高星
其實中堅係要睇咩數值

我自己傾向睇八角圖
一黎可以一眼睇到球員能力有咩優劣,中堅主要睇Defending同Mental
二黎可以比較其他球員
Scout D星星一向唔準,佢比四星可能係個球員出波能力/體能好,防守反而麻麻,但Scout Report就好值得睇
其實中堅係要睇咩數值

睇下你有冇遮數字
如果冇既話睇數字好d
BWB=積極食牌離場role
BWBM=積極食牌離場role
460 真係好屈機

頭3個你地會點擺
要瘋狂入攝同造波

左翼(逆足) Amc(中間) Amc (偏右)

我而加都唔用BWM, 打後一格DLP(D)仲好用

我而加都唔用BWM, 打後一格DLP(D)仲好用

成日失位

新save阿記用現實中個新陣,好好用

兩邊唔會比人屌到拍拍聲?
460 真係好屈機

頭3個你地會點擺
要瘋狂入攝同造波

巴打戰術會點set
玩緊Leeds 雖然有英冠神鋒Chris Wood 但我都係覺得廢隊係玩唔到4231或者433呢隻單箭頭陣容 因為單箭頭對前鋒要求好高 你夠高唔夠快就打唔到反擊 夠快唔夠高就攞唔到第一點
轉左玩442diamond之後勁左好多 雖然冇翼 但對閘都幫到好多手 反而個10號位攻中唔夠勁
有冇啲平平地既10號位推介?

Tielemans

又出奇地唔會
入咗波/作客兩邊可以轉返打wb,當然首先啲球員係要練打wb位

又出奇地唔會
入咗波/作客兩邊可以轉返打wb,當然首先啲球員係要練打wb位

成隊都係fm overrated
btw有冇人覺阿記fm好有錢
個個save都買icardi
今個save仲買埋morata

又出奇地唔會

dybala都見過

又出奇地唔會

dybala都見過

永續雲加!

又出奇地唔會

dybala都見過

永續雲加!

我個save雲加去左下體會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞