Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
英超中下遊好難玩

下遊黎講
英超算易玩
起碼有d錢買人
問一問,玩馬體會第三年
玩緊仿摩納哥全攻442
正中場有 Rúben Neves,Saúl,Roque Mesa,Matías Kranevitter
點排正選同角色

我都係馬體會第三季
442執極都麻麻
433易玩D

GIMENEZ,KOKE,GRIEZMANN全部MIN CLAUSE走
西甲留人唔客易
問一問,玩馬體會第三年
玩緊仿摩納哥全攻442
正中場有 Rúben Neves,Saúl,Roque Mesa,Matías Kranevitter
點排正選同角色

我都係馬體會第三季
442執極都麻麻
433易玩D

GIMENEZ,KOKE,GRIEZMANN全部MIN CLAUSE走
西甲留人唔客易

問一問,玩馬體會第三年
玩緊仿摩納哥全攻442
點排正選同角色

Bakayako + moutinho 應該係
bwm d同 Dlp/s
Saul係進攻果個正選唔解釋
Bakayayo 個位就 kranevitter岩啲
不過又哂左另外兩個

如果唔想拎太多牌保守啲就cm s同cm d

Bakayoko打BBM有驚喜
用緊利記 第二季歐聯4強輸左比疤

新一季買咩人好?

冇乜點賣過d骨幹除左lovren sakho moreno
買左dybala 左閘rodriguez 卡拉斯高 同埋maia

中堅有咩推介?Gomez已經練到成材 卡拉雲仲係好top
龍門換邊個好?

donnarumma/oblak/rajkovic

法甲有個叫lafont
同當拿奴馬差唔多勁

Rajkovic平靚正
中堅都可以試Lemos
Steam 減價
HK$ 86
Steam 減價
HK$ 86

Mk Don上到英冠已唔夠打
想問下你地個無鋒陣會點set
我用532 3隻cm 2隻 wing
效果麻麻 試過523 都唔得
同埋點解個formation練極都升唔到頂 呢家都仲係得 6-70%
同埋點解個formation練極都升唔到頂 呢家都仲係得 6-70%

用緊4240同41230感覺都唔錯

4240: DLP(D) BBM IF(A) SS AP(A) IF(A)

41230: DLP(D) BBM AP(A) IF(S) SS IF(S)

暫時用落都幾好

keep住有買人賣人嘅話
又會跌番

4240: DLP(D) BBM IF(A) SS AP(A) IF(A)

41230: DLP(D) BBM AP(A) IF(S) SS IF(S)

暫時用落都幾好

嘩 你個4240 係咪會瘋狂入攝
通常每場入到幾多球?
Steam 減價
HK$ 86

岩岩買左

暫時用落都幾好

嘩 你個4240 係咪會瘋狂入攝
通常每場入到幾多球?

4240新set淨係試過幾場 攻勢主要係AP比SS / 中間個兩隻分比IF 入攝射

控球率打英超中游 ~6成
但防守麻麻
Steam 減價
HK$ 86

岩岩買左

而家買
求救!!!
我諗住買條友,之後比佢set左做 profit next sale咁我就reject左啦梗係
之後我次次禁親offer佢都會係到 係我中bug定點? 搞到呢家連loan都loan唔到

呢家係transfer deadline, 唔該幫幫小弟
求救!!!
我諗住買條友,之後比佢set左做 profit next sale咁我就reject左啦梗係
之後我次次禁親offer佢都會係到 係我中bug定點? 搞到呢家連loan都loan唔到

呢家係transfer deadline, 唔該幫幫小弟

冇野了 解決到了
都算係bug
想問下 2018 fm幾時出? 諗緊78入唔入

好似9-10月?

好似9-10月?

年年都大約11月
想問好耐 wing back 同 complete wing back 有咩分別
有冇右閘英人推介 平野

整親D青訓都係左閘多

狼隊 iorfa

用過就知

dribbling同crossing好低
train緊佢踢cb

好似9-10月?

年年都大約11月

10月好似有beta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞