Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
啲Potential 星星玩越耐就越少
玩4231中場個bwm成日紅牌
有咩role可以做到防守?cm-d或者btb防守得唔得?

btb得s冇d 但係防守都好主動 仲攞牌機會細
佢係偏向回防唔標波嘅防守
cm d直頭係好少上進攻 企位俾bwm更後
係防守度細啲嘅bwm 落腳冇咁兇 但攞牌機會細啲

dlp-d又如何?
另一個位我用開dlp-s 如果拍btb中場係咪會零防守

dlp-d又如何?
另一個位我用開dlp-s 如果拍btb中場係咪會零防守

Dlp d配btb係我飛佛 進攻btb會帶波上
Dlp唔上係後面分波抖住中場
對面打反擊dlp起碼有第一點防守
可以delay對手

對面陣地戰Dlp d同btb就兩個都會係禁區前做區域防守

Dlp s就因為佢進攻陣會推到禁區頂接應
就做唔到防對面反擊個效果
防守企位都冇咁墜後(~中場後啲)
啲Potential 星星玩越耐就越少

潛力一般都係Overrated
同埋你隊波越黎越勁
正面射根本唔會入
來來去去入波都係傳中遠柱空門
你地會唔會特登簽個老野返黎做老師
如果做老師係主要睇邊幾樣?定淨係睇決心就夠

睇work rate 決心 teamwork
隱藏果啲就不嬲唔用scout 睇
好老師 Scout report 會有講
正面射根本唔會入
來來去去入波都係傳中遠柱空門

因為你主打兩翼姐,同埋傳中波屈機已經比上集黎講算nerf左,雖然都有優勢

4231 narrow 全攻中加一個poacher
但入嘅波都係兩閘俾嘅

睇work rate 決心 teamwork
隱藏果啲就不嬲唔用scout 睇
好老師 Scout report 會有講

anticipation decisons個d教唔到?
steam特價買唔買好?
未玩過FM
玩屈福特, 第一季拎第7但因為足總杯比隊英冠既LEEDS拎左冇得打歐霸

跟住發覺李城降左班

掃左佢VARDY,DRINKWATER,NDIDI

重點:WATFORD D中堅好廢所以要買

但MORGAN同HUTH好似好老

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起
玩屈福特, 第一季拎第7但因為足總杯比隊英冠既LEEDS拎左冇得打歐霸

跟住發覺李城降左班

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起

有機會先借後買韋斯咸個oxford
西甲b 隊問題
我隊馬拉加b 隊係third division
仲低過b1234
聯賽顯示唔到
成班友坐喺到,會唔會升唔到能力
係咪應該要借哂啲人去其他聯賽/狂打友賽

跟住發覺李城降左班

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起

太後生冇得即用

一陣幫人練完牛唔賣又好SAD

跟住發覺李城降左班

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起

太後生冇得即用

John Brooks啦 真係平靚正

跟住發覺李城降左班

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起

太後生冇得即用

仲有冇, 打開3中堅

跟住發覺李城降左班

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起

太後生冇得即用

條友潛力4星,又高大,即食啲數據都叫靚仔
借時加咗買斷條款,下年前四9成9買到
仲不時係咁讚佢

跟住發覺李城降左班

有冇其他好推薦?

1,2千萬都比得起

太後生冇得即用

條友潛力4星,又高大,即食啲數據都叫靚仔
借時加咗買斷條款,下年前四9成9買到
仲不時係咁讚佢

佢係固潛? 我個檔入面曼聯個TUANZEBE好似受歡迎過佢
唉屌 買左個冇工作證既
因為真係好吸引到我
每夠120日就apply 1次有冇可能拎到 佢巴西人 應該冇咩機會入到國家隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞