Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有冇ching 試過啲球員嘈去大球會
E.g. 多仔球員嘈想去拜仁
咁應該點做?

我係"要走就走"派,
無人係唔可以取代嘅

其實好ok 我玩Villarreal 連Bruno都話要走unhappy
有冇ching 試過啲球員嘈去大球會
E.g. 多仔球員嘈想去拜仁
咁應該點做?

我係"要走就走"派,
無人係唔可以取代嘅

其實好on9 我玩Villarreal 連Bruno都話要走unhappy

我就嚟痴線啦!!!
究竟隻game點玩嫁
用垃圾車連續比猁妓拖肥抄三粒以上
完全唔識點搞個陣
玩幾場就出以下error 想點

Football Manager has run out of memory. Please quit and free up some memory.

Football Manager has out of memory and will now quit.

上網睇過 可能原因之一係用左圖片補丁 要我DEL左佢 或 using Real Names Fix.

係咪即係要我重裝返同DEL哂D 圖佢

Football Manager has run out of memory. Please quit and free up some memory.

Football Manager has out of memory and will now quit.

上網睇過 可能原因之一係用左圖片補丁 要我DEL左佢 或 using Real Names Fix.

你部腦有幾多gb ram?

4GB
開左英甲bradford玩 我想問唔簽佢recommend啲coach影響大唔大?簽埋就無錢買人

無錢仲買咩coach,護到級升到班先再搞都未遲
我就嚟痴線啦!!!
究竟隻game點玩嫁
完全唔識點搞個陣

你咩陣呀,貼出黎睇下
你係咪之前玩鏝比人炒果個
我就嚟痴線啦!!!
究竟隻game點玩嫁
完全唔識點搞個陣

cap張戰術圖睇下
我就嚟痴線啦!!!
究竟隻game點玩嫁
完全唔識點搞個陣

你咩陣呀,貼出黎睇下
你係咪之前玩鏝比人炒果個

del咗save
唔係呀
我就嚟痴線啦!!!
究竟隻game點玩嫁
完全唔識點搞個陣

cap張戰術圖睇下

啱啱上網學咗新野
都係搞唔掂再上嚟留言

4GB

唔夠用啊得4gb

本身Fm對cpu, ram同埋ssd幾大食

再加埋你用d圖片補丁等又令佢再大食d

好易爆ram出error 叫你熄game

依家4 GB都唔夠啦
咁係咪DEL左D補丁就OK
場場射極都唔入可以點搞
次次都6x%控球廿幾shot attempt但係0-0搞到就黎比人炒
場場射極都唔入可以點搞
次次都6x%控球廿幾shot attempt但係0-0搞到就黎比人炒

係咪創造力唔夠
場場射極都唔入可以點搞

係咪創造力唔夠

玩緊ac米蘭用緊4231 成班敗家仔
我睇佢地都成日有埋門chance但係超級敗家
d人finishing又唔係特別低
場場射極都唔入可以點搞

係咪創造力唔夠

我季中都成日有一排係咁
Clean Cut chance 又唔係少
就係狂炒同中柱
捱過就好啲
一係搞下啲角球戰術
場場射極都唔入可以點搞

你有冇留意人地出咩陣?

有 我打通常對面2個前鋒兩隻翼就4123拉個防中 如果得一個前鋒兩隻翼就4231
場場射極都唔入可以點搞

係咪創造力唔夠

我季中都成日有一排係咁
Clean Cut chance 又唔係少
就係狂炒同中柱
捱過就好啲
一係搞下啲角球戰術

角球要點set 成日比龍門沒收

4GB

唔夠用啊得4gb

本身Fm對cpu, ram同埋ssd幾大食

再加埋你用d圖片補丁等又令佢再大食d

好易爆ram出error 叫你熄game

依家4 GB都唔夠啦
咁係咪DEL左D補丁就OK

我win10剩係開機都用左2.x gb, 再開埋fm啊chrome啊bt啊用到成7gb ram啦

你試下開fm前熄哂chrome果d

等佢騰出多d ram給fm用,再唔得應該要del哂補丁佢

已經係熄哂D野
咁唯有DEL補丁
開季幾場有條友就嘈冇得出
之後我雪左佢半季
冬季一開賣撚走佢 點知比班球員嘈話defensive squad depth唔夠
但明明我後防夠晒人用 條友上半季根本冇出
但我又唔想搞到班友唔開心就唯有承諾會盡快改善 呢家應該點搞 借左個後防萬金油(唔太勁)返黎 算唔算有實行承諾
場場射極都唔入可以點搞

你有冇留意人地出咩陣?

有 我打通常對面2個前鋒兩隻翼就4123拉個防中 如果得一個前鋒兩隻翼就4231

可能係Mental問題,班友野心/信心唔夠,開下會谷士氣或大力屌下D敗家前鋒
或者再打得Fluid D,等電腦捉唔到路
開季幾場有條友就嘈冇得出
之後我雪左佢半季
冬季一開賣撚走佢 點知比班球員嘈話defensive squad depth唔夠
但明明我後防夠晒人用 條友上半季根本冇出
但我又唔想搞到班友唔開心就唯有承諾會盡快改善 呢家應該點搞 借左個後防萬金油(唔太勁)返黎 算唔算有實行承諾

好似要買先當係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞