Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

CHING你點睇,俾下意見
見有人post圖,小弟都分享下自己嘅收購

開季果時想啲人familiar啲,一路都對進攻思路冇咩諗法
所以都係依賴assistant manager比嘅意見
啱用就用 唔啱用就算

補翻個陣先

Lucas Alario轉踢F9或CF Support,單箭頭一個人好難對抗兩個中堅,回撤比較好,可以拉走中堅比兩翼入攝,例如賓施馬
Cabral D技要學過哂,Dribble有15竟然有Dribble Rarely
Grifo Long Shot 16又有Curls Ball係好勁
Brooks不過不失
善用Loop For Overlap
速度慢既中堅可以點用
電腦玩既梅毒去到2020年仲係阿記,加速得4、反應得3,仲可以場場出同埋平均7.X分
有無人有用luan 買完放咩位都無咩表現咁

踢特拉維夫既 Rajkovic?

佢好易攞到啵

借佢出去踢,入到幾場國家隊再申請

係rajkovic
我申請過3次都唔得 今季已經借左去kyiv dynamo

最好借給比利時球隊or搵間比利時球隊做衛星球隊

借足3年就有歐盟passport,比其他歐盟國家快

而家比利時要5年啦

唔該手足指正

唔知已經改左

西班牙好似最快
兩年

西班牙要十年

借佢出去踢,入到幾場國家隊再申請

係rajkovic

而家比利時要5年啦

唔該手足指正

唔知已經改左

西班牙好似最快
兩年

西班牙要十年

sor記錯
南美佬入西班牙兩年
其他國家十年

係rajkovic

而家比利時要5年啦

唔該手足指正

唔知已經改左

西班牙好似最快
兩年

西班牙要十年

sor記錯
南美佬入西班牙兩年
其他國家十年

其實而家最快攞到該國國藉嘅國家都有各自嘅問題:

1)Serbia (3年) - 但係一開始Serbia 唔係EU; 我個save 要到2022先入EU
2) Spain (2 or 10年)- 只限拉丁美洲人仕先係2年, 而且佢地本身得兩個non-eu位, 出埸機會可能不足;
3) Gibraltar/North Ireland (3年) - 訓練同比賽水凖都太低
上網睇原來阿特蘭大個Gomez資料打錯野,幾十萬就買到
翼同高佬前鋒好難用
大家個檔拜仁係咪壟斷左德甲?

玩到第5季收league,年年都係拜仁

今年第三年 肥安發瘟主場二連敗 俾人炒左
助教接手5場不勝
已經第5
on撚鳩,個龍吓吓都撲撚到,22次中龍入得一球

助教接手5場不勝
已經第5

自己教德甲咪冇壟斷

助教接手5場不勝
已經第5

自己教德甲咪冇壟斷

2019-2020 果年利華高拜仁3分贏德甲
第一年同分但拜仁贏

我玩緊英乙,教到2021 仲喺英冠

助教接手5場不勝
已經第5

自己教德甲咪冇壟斷

2019-2020 果年利華高拜仁3分贏德甲
第一年同分但拜仁贏

我玩緊英乙,教到2021 仲喺英冠

利華好勁 442雙箭頭同雙翼都係跑狗
中場中一堆幻幻
後防仲有tah neno高capa
玩德甲仲難打過拜超
球徽同球員相大家係邊到dl?

fm scout

thx bro

但我dl完, 解壓放番係fm2017-graphics file到,
入到game unclick cache, tick reload skin同埋clear cache都出唔到D LOGO
有冇巴打知點解?

有冇巴打幫下手
請問各巴打
係steam 更新完
之後入game 無球員樣,應該點搞好?
官方一向不包球員樣要自己上其他非官方網站down ?

新手 最近89蚊入手左

fm scout

thx bro

但我dl完, 解壓放番係fm2017-graphics file到,
入到game unclick cache, tick reload skin同埋clear cache都出唔到D LOGO
有冇巴打知點解?

有冇巴打幫下手

都無咩可以幫;

Check清楚有無跟d graphic 嘅instruction 放啱位,
再唔係就手動delete 左啲cache(係Appdate, 自己google 條path吧);
再唔係就reinstall
請問各巴打
係steam 更新完
之後入game 無球員樣,應該點搞好?
官方一向不包球員樣要自己上其他非官方網站down ?

新手 最近89蚊入手左

只有好少數有
仲玩緊FM2012

fm scout

thx bro

有冇巴打知點解?

有冇巴打幫下手

都無咩可以幫;

Check清楚有無跟d graphic 嘅instruction 放啱位,
再唔係就手動delete 左啲cache(係Appdate, 自己google 條path吧);

除左第二點都試過

fm scout

thx bro

有冇巴打知點解?

有冇巴打幫下手

都無咩可以幫;

除左第二點都試過

自己重新整過 睇清楚d指示 d說明都講到足 我地唔會幫到你
右邊if用barbosa定dembele好?

Barbosa
Dembele 打翼勁啲

Barbosa
Dembele 打翼勁啲

但Dembele打唔打到cut in?
見佢數據好似靚好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞