Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有冇人試過踢踢下轉tactic ? (直情轉埋陣)
會唔會踢到亂晒?

踢得唔好咪轉換人無對位球員換都會轉
玩咗1年,普巴,華拉尼,koke 3個成年都冇升過1點ca,點解會咁
其實平排442點用
我用李斯特城,想打返現實咁都唔得
一定要打433
442中間4個點set?
其實平排442點用
一定要打433

同埋中場中個 Cm 打上黎效果點
冇工作證可唔可以打預備組?

唔得
amc呢個位其實應該點set
個球員數值唔差 但用極都唔係好幫到手
cm(a) 好似仲有用過d amc
Cm進攻 策應 自動有乜分別?
Set邊個好d
amc呢個位其實應該點set
個球員數值唔差 但用極都唔係好幫到手
cm(a) 好似仲有用過d amc

我前面3個SET晒AM-S, 中間AM-A唔錯,反而想知SS,EG,AM,AP呢D點搭最好
中間果位會入好多波,左右會助攻多,但入波都唔算少,一季有10粒咁上下
Cm進攻 策應 自動有乜分別?
Set邊個好d

CM-A今集應該BUGBUG定,入好多波,月度球員一定有佢
S,就會係後面D逗住個位,少D前插,
AUTO未試過,應該係跟返你果個位個球員慣性去踢
屌成隊李斯特城廢左咁多
個個新人都係英冠水平

有ndidi gray chiwill 都夠玩啦
我想問trequartista同advanced playmaker既分別係咩睇完都唔係好明
我想問trequartista同advanced playmaker既分別係咩睇完都唔係好明

T 企前D,過人多D, 防守唔洗預佢, 姐係9號半
另一個要睇埋你點set , 可以好大分別
玩咗一日都唔識簽人 次次俾人reject

玩咩隊
想買咩人
有冇睇球探report

雲加險簽?

係咁架喇
玩家買電腦要比天價
電腦買玩家就虧本價
電腦拒絕玩家就正常
玩家拒絕電腦個球員門刻作反
所以都係用球探睇睇完,一係買新星
記得買新星要按左永久拒絕個出售百分比先

T 企前D,過人多D, 防守唔洗預佢, 姐係9號半
另一個要睇埋你點set , 可以好大分別

9號半企位係9號同10號中間,意思係半個9號+半個10號
攻擊性高過 AP ,傾向好似前鋒咁自己搵食多過組織攻勢
其實平排442點用
一定要打433

兩邊Winger Attack,一個DLP或CM Support做波,一個B2B或BWM
英超傳統打法黎
玩咗1年,普巴,華拉尼,koke 3個成年都冇升過1點ca,點解會咁

傷/Training唔夠/唔夠出場時間/球員Hea操

冇傷,training都有隊訓有個人訓練,每月會屌training得差都話會比心機,出場時間唔少(~40場),deter,professional,野心唔低.但都係咁

冇傷,training都有隊訓有個人訓練,每月會屌training得差都話會比心機,出場時間唔少(~40場),deter,professional,野心唔低.但都係咁

Training Level越高越好,但要以球員滿意度為前提
設施最少4星半
班教練最少4星半
其實平排442點用
一定要打433

兩邊Winger Attack,一個DLP或CM Support做波,一個B2B或BWM
英超傳統打法黎

馬列斯應該係inside forward?

442 應該係Winger或者Wing Midfielder,本身有習慣識Cut inside
今集馬列斯變番普通料,唔好望佢可以1過2然後起腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞