Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
由League 2 開始打起有何攻略?

施古臣去到33歲都係好妖 係Mental 同 Dribbling 差D

未老打ss
老左又可以打dlp

啲死球好撚勁
試過用佢一場罰球帽子戲法
想問下D人身價點先會升
我個門將入選埋 最佳隊伍身價都係得1.4M
跟住祖記又話對佢有興趣 又話要走
咁我同個球員講話有合理價錢就放走
本身MIN clause 係 30M
就算唔比30M 都比返10M黎啦

祖記同我出價1.4M

同佢簽份人工貴d既約
由League 2 開始打起有何攻略?

買超班球員做骨幹 戰術主練反擊戰術打強隊
我隊波有幾個由議會聯賽打到上英超都仲入到波
不過一季淨係比佢地打一兩場
李城save玩到第二季,轉會仲有16m未用
wage budget有200k剩

但過唔到ffp
原因係wage budget太高

有冇CHING可以救我

借/賣人出去
想問下D人身價點先會升
我個門將入選埋 最佳隊伍身價都係得1.4M
跟住祖記又話對佢有興趣 又話要走
咁我同個球員講話有合理價錢就放走
本身MIN clause 係 30M
就算唔比30M 都比返10M黎啦

祖記同我出價1.4M

同佢簽份人工貴d既約

同個球員講話簽新約佢都唔肯
叫隊長去氹佢又唔得
依家Unhappy緊 冇出佢
好撚嬲呀
個球員係親生仔咁
21歲就開始比佢打正選 打到佢依家成才
先黎話想去大球會
本身玩緊切爾達 攞左一次西甲同杯仔
點解想轉會喎

死都唔放
除非佢得翻一年約

雪緊 希望佢知錯
已開左玩球會 仲可唔可兼教國家隊

但過唔到ffp

有冇CHING可以救我

借/賣人出去

華迪同馬列斯你會放棄邊個

未玩過李城 不過如果係我 應該會放華迪
因為佢都開始老

但過唔到ffp

有冇CHING可以救我

FFP 差幾多?
通常季尾獎金係夠cover唔會過唔到。

就算過唔到都係罰錢。

可以

可以

亞冠有bug 自己只可出3+1外援 其他隊任出
好撚嬲呀
個球員係親生仔咁
先黎話想去大球會
點解想轉會喎

死都唔放
除非佢得翻一年約

雪緊 希望佢知錯

我認為可以雪嘅球員即係可以放嘅球員,
不如賣左佢好過浪費人工同球員名額。

如果係唔可以雪嘅球員,
咁更加就即係唔可以雪。

所以雪係一個幾無謂嘅動作
亞冠有bug 自己只可出3+1外援 其他隊任出

亞洲地區啲bug多到離曬譜
好撚嬲呀
個球員係親生仔咁
先黎話想去大球會
點解想轉會喎

死都唔放
除非佢得翻一年約

雪緊 希望佢知錯

我認為可以雪嘅球員即係可以放嘅球員,
不如賣左佢好過浪費人工同球員名額。

如果係唔可以雪嘅球員,
咁更加就即係唔可以雪。

所以雪係一個幾無謂嘅動作

但我真係唔想用1.4m去放走佢

但過唔到ffp

有冇CHING可以救我

借/賣人出去

因為佢都開始老

上年16.2ver varde 34歲仲入到50球
今年仲buff左少少
同埋佢賣真係唔值錢
好煩 有個球員要我加強陣容
我買左Lovren返黎 但佢唔計我 晒左20M
好嬲定好笑

但過唔到ffp

有冇CHING可以救我

借/賣人出去

因為佢都開始老

上年16.2ver varde 34歲仲入到50球
今年仲buff左少少
同埋佢賣真係唔值錢

頭先offer to club,已經唔係transfer-listed
全隊人即刻屌9我
我都會留華迪,馬列斯decision得10,fm17成日9扭

馬列斯好似成日冇咩表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞