Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
山齊士想去拜仁但係拜一直冇offer之前wanted而家連wanted都冇
佢又唔肯續約份約得番一年點搞好

你可以睇下現實既雲加會點做

一開save就簽左mbappe

幾錢
山齊士想去拜仁但係拜一直冇offer之前wanted而家連wanted都冇

幾錢

Interact with board 好似50m
雲加咁追法一定勁
我隻LUCAS話想離開WATFORD去STOKE因為覺得對面勁D,大佬我地隊波打緊歐霸,對面咩都冇,玩野咩
唉 點解升到上英冠第二年好似難踢左咁多既
明明我呢家d球員仲勁過之前 都有練teamwork個d 感覺好似呢家set左hard mode咁
好似焗你輸咁... 踢左6場有兩場輸十二碼
好多射得好靚都比人神救到...一係就中柱

btw, 有冇人就咁單箭頭set TM? 好似冇咩用咁

好似比較少,除非你玩英式大Q上去

單箭TM好難玩 入唔到波
唉 點解升到上英冠第二年好似難踢左咁多既
明明我呢家d球員仲勁過之前 都有練teamwork個d 感覺好似呢家set左hard mode咁
好似焗你輸咁... 踢左6場有兩場輸十二碼
好多射得好靚都比人神救到...一係就中柱

btw, 有冇人就咁單箭頭set TM? 好似冇咩用咁

好似比較少,除非你玩英式大Q上去

單箭TM好難玩 入唔到波

身邊有Partner接應先好,唔係好多佢都唔知頂比邊個好
睇黎蜜月期過左, 近幾場輸到傻, D人又傷到傻
睇黎蜜月期過左, 近幾場輸到傻, D人又傷到傻

D CCC 全部MISS哂

幾錢

雲加咁追法一定勁

mbappe set IF sup幾勁

幾錢

雲加咁追法一定勁

玩緊第二季 義和B仲係勁過佢好多
月經問題
IF同winger有咩分別
想有多d傳中係咪set winger?
咩role對球員既要求低d?
同埋點解我有個球員d數值唔差但一直打唔出表現 仲要好高人工
點解只得decrease junior coaching budge同cut back youth recruitment
無得升

要升咗某啲嘢先可以再上呢兩個?
點解只得decrease junior coaching budge同cut back youth recruitment
無得升

係咪你已經封頂 定balance 負緊數?
月經問題

IF cut inside,錯腳翼
decision要高
多唔多傳中都係可以自己set
Winger要求應該低d

幾錢

雲加咁追法一定勁

唔撚係掛
可能要等下一集FM先會勁d
無得升

無呀
average同above average 咋
無得升

無呀
average同above average 咋

可能最近request過但拒絕左?

幾錢

雲加咁追法一定勁

唔撚係掛
可能要等下一集FM先會勁d

依家fm都好鬼勁

麥包皮響fm到已經係-9.5定-10潛力

-9 -10 PA隨機既,有時會見到-10 Tielemans踢唔起
屌我個dybala有冇咁撚易傷呀
broken ankle傷兩個月收咧 下季開咧又broken ankle三個月做乜撚
injury proneness得4都可以咁
broken ankle傷兩個月收咧 下季開咧又broken ankle三個月做乜撚

太急出佢?有時就算體能OK都需要抖多1-2場,睇隊醫建議,我隻VARDY都係咁

太急出佢?有時就算體能OK都需要抖多1-2場,睇隊醫建議,我隻VARDY都係咁

比個大假佢抖一抖即刻癲左
月經問題

decision要高

多唔多傳中係點set look for overlap?
月經問題

decision要高

多唔多傳中係點set look for overlap?

Player Instruction: Cross more often

做咩今個版Timo Horn咁廢,之前性價比都幾高,今個版變左下游龍咁
另外一問迪布尼你地點用
聯賽打廢隊就輸,歐霸16強就贏到PSG

真係睇唔透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞