Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

17.3改咗好多
pk命中率有9成
同埋罰球都入好多,起碼有兩三成

我連續兩場用馬拉加打鍠都係1:1,跟住皇十二碼然後阿朗炒咗,皇攞多張紅牌,最後我絕殺贏咗

我對強隊全輸咁濟 靠食下游維生
你點買人,馬拉加好撚窮,得1.8m budget
之前已經賣咗個rosales 右閘18m
賣人只能夠買返唔可以即食嘅幼幼

我有歐聯都少過你,我正係第一季冬天買尼斯個sarr,第二季賣咗Camacho,jony,keko同兩個龍,跟住free咗費托個啲,買最貴個個係阿積士個個klassen

贏歐聯都無錢

季中賣閘筆錢用咗黎買3個幼幼,龍、中堅同前鋒
free 簽咗前利雲特防中simao
續下約都所剩無幾

借到阿辛斯奧真係救命稻草
傻仔皇馬玩親咩save 都唔重用
借兩年,強制買斷31m條款
諗住用兩年時間籌期

我仲有買埋juankar,rosales馬體會想買但出極都係10m到,嬲嬲地唔賣

唔係贏歐聯,係有得打咋

你點upgrade 青訓
on9 board 乜柒都唔俾升喎
average 同above average
死心買幼幼算

我正係一開save簽afonso sousa,之後都係用一開save個啲

聽落英格蘭地區聯賽仲易玩

咁個啲實難打啲,不過英冠仲易玩過其他聯賽中下遊,好似馬拉加攞第三夠膽死比1.6m買人,你英冠點都幾m

今集南北聯賽好難玩,冇得屈兩邊
以前電腦都係用開442,今集識用343、352,好惡打

真係唔識用3中堅

17.3改咗好多
pk命中率有9成
同埋罰球都入好多,起碼有兩三成

我連續兩場用馬拉加打鍠都係1:1,跟住皇十二碼然後阿朗炒咗,皇攞多張紅牌,最後我絕殺贏咗

我對強隊全輸咁濟 靠食下游維生
你點買人,馬拉加好撚窮,得1.8m budget
之前已經賣咗個rosales 右閘18m
賣人只能夠買返唔可以即食嘅幼幼

我有歐聯都少過你,我正係第一季冬天買尼斯個sarr,第二季賣咗Camacho,jony,keko同兩個龍,跟住free咗費托個啲,買最貴個個係阿積士個個klassen

贏歐聯都無錢

季中賣閘筆錢用咗黎買3個幼幼,龍、中堅同前鋒
free 簽咗前利雲特防中simao
續下約都所剩無幾

借到阿辛斯奧真係救命稻草
傻仔皇馬玩親咩save 都唔重用
借兩年,強制買斷31m條款
諗住用兩年時間籌期

我仲有買埋juankar,rosales馬體會想買但出極都係10m到,嬲嬲地唔賣

唔係贏歐聯,係有得打咋

你點upgrade 青訓
on9 board 乜柒都唔俾升喎
average 同above average
死心買幼幼算

我正係一開save簽afonso sousa,之後都係用一開save個啲

聽落英格蘭地區聯賽仲易玩

咁個啲實難打啲,不過英冠仲易玩過其他聯賽中下遊,好似馬拉加攞第三夠膽死比1.6m買人,你英冠點都幾m

今集南北聯賽好難玩,冇得屈兩邊
以前電腦都係用開442,今集識用343、352,好惡打

真係唔識用3中堅

need help?
想問打兩翼傳中大家會點set
我打4-4-2
我set look for overlap 2隻winger(s)同fb(a)
兩隻前鋒TM(s) 同poacher
但效果好似麻麻
我打4-4-2
我set look for overlap 2隻winger(s)同fb(a)
但效果好似麻麻

前鋒TM+AF
翼winger support, cross from byline, aim target man同aim centre
有無人識咩female staff
最好係靚女
我知史雲斯有兩個隊醫都ok,仲有eva
有無人識咩female staff
最好係靚女
我知史雲斯有兩個隊醫都ok,仲有eva

後宮
我打4-4-2
但效果好似麻麻

前鋒TM+AF
翼winger support, cross from byline, aim target man同aim centre

其實唔一定用TM,後場好多波會踢哂比佢頂多過分邊
Explorit the flanks會多D分邊組織
自由度Flexible或以上
summer sale 好撚底, 應該會買, 但想知道正版用唔用到網上個D球衣, 球會, 球員patch, 會唔會有兼用問題

利申, 好多年前玩過開心版
summer sale 好撚底, 應該會買, 但想知道正版用唔用到網上個D球衣, 球會, 球員patch, 會唔會有兼用問題

利申, 好多年前玩過開心版

用到
有冇巴打識起球場?
點解董事會要求到搵唔到

球場起左有幾耐?

10年

酋長球場
起完球場,咩都拎過晒,想棄save了

轉啦 諗下有咩新野玩

轉啦 諗下有咩新野玩

諗唔到
連港超都玩埋

轉啦 諗下有咩新野玩

諗唔到
連港超都玩埋

聖馬利諾國家隊加球隊教練,只玩青訓
我打4-4-2
但效果好似麻麻

前鋒TM+AF

其實唔一定用TM,後場好多波會踢哂比佢頂多過分邊
Explorit the flanks會多D分邊組織
自由度Flexible或以上

ti應該點set
打防反
泊大巴
無限傳中的話
中場中用dlp定rpm好

轉啦 諗下有咩新野玩

諗唔到
連港超都玩埋

sandro 你點留
完全唔想玩了

轉啦 諗下有咩新野玩

諗唔到
連港超都玩埋

sandro 你點留
完全唔想玩了

第一季十月就續五年約,將違約金升到40m,唔知點解攞咗西甲神射手都係得多毛毛報價,拒絕咗又冇嘈

轉啦 諗下有咩新野玩

諗唔到
連港超都玩埋

sandro 你點留
完全唔想玩了

第一季十月就續五年約,將違約金升到40m,唔知點解攞咗西甲神射手都係得多毛毛報價,拒絕咗又冇嘈

睇黎要重玩了
我仲係29.5m ,輕鬆俾人一撚就過

轉啦 諗下有咩新野玩

諗唔到
連港超都玩埋

sandro 你點留
完全唔想玩了

睇黎要重玩了
我仲係29.5m ,輕鬆俾人一撚就過

我第二季踢咗六場入得一球,費托後備都多過佢
想踢返13年多仔高普既高壓防反,咁SET有冇咩意見

你呢個算防反咩?

你呢個算防反咩?

咁算咩
想好似果陣多仔咁D走位同D壓迫 好好睇

你呢個算防反咩?

咁算咩

八成
睇下前場搶得夠唔夠,正常Closing Down Much More先夠壓力係前場打到反擊
後防如果好易失位就Play ins度搞Closing Down Less
Gotze個位係AM Attack,有前插有埋門,同埋減一個Playmaker都好,攻得再快D
闊度一定打最窄,留空間比兩邊後衛
利申:年年都玩呢套野

你呢個算防反咩?

咁算咩

6個進攻好似太多,人地一個長傳你就收皮

似巴塞多D,前面搶完波就慢慢猜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞