Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
玩緊華倫西亞

西甲註冊制度好易爆25人
得u19先唔洗註冊

出到咁多人咩

出唔到

係本身一隊有太多人

西甲d例好on9 Reg左A又踢唔到B

係咪同b隊本身都踢緊西乙/西乙B有關?

Yes 我玩過黃潛
A隊d大後備係無比賽比佢地踢
玩緊華倫西亞

得u19先唔洗註冊

出到咁多人咩

出唔到

係本身一隊有太多人

Yes 我玩過黃潛

要係咁自己安排B/C隊 fdly之後放佢地去踢

大奇蹟日

你個檔蘇達度做神射手

再上一季係MALAGA隻SANDRO,入左38球
之後16M買番黎今季入得個10球
靠LUKAKU單天保至尊

但係LUKAKU四月踢完國際賽傷兩個月
跟住成隊唔識入波歐聯出埋局
好彩最後符碌攞西甲
玩緊華倫西亞

得u19先唔洗註冊

出到咁多人咩

出唔到

係本身一隊有太多人

Yes 我玩過黃潛

直接由佢REG B/U19咪得
A隊都出到
我覺得西甲最煩係有min clause
我個gimenez koke griezmann全部用錢強迫放
想keep住玩原班人馬都唔得
我個gimenez koke griezmann全部用錢強迫放

冇計,英超同巴黎太有錢啦
得佢地先出到咁高價買斷min clause

講球員註冊/簽約既話四大聯賽應該德甲最舒服
冇勞工証
冇非歐限額
Min clause唔係必需

續約個個set過億
真係過min clause買條氣都順啲

冇勞工証
冇非歐限額

續約個個set過億

griezmann 100m
koke 86m
雙曼照買
有冇人同我一樣
每次幾場不敗之後or 連勝之後
就係n 場連輸加不勝😖😖😖

我掉轉,開季差到仆街,最低試過聯賽15,但十二月班大帝食左藥咁開始不敗,依家十五場不敗,聯賽第七

我都好海鮮爭爭下前四到季尾輸返去第九
玩緊華倫西亞

得u19先唔洗註冊

出到咁多人咩

出唔到

係本身一隊有太多人

Yes 我玩過黃潛

A隊都出到

之後有發現依樣野 但係A打夠10場又無得打B了

感覺個陣好需要球員意識
大上大落

Winger support + close down more 或者 wb support close down more
呢兩種都會跑到嘔不過應該會做到打哂攻守既效果

全攻全守
暫時擺埋一邊練高熟練度先

大奇蹟日

你個檔蘇達度做神射手

好彩最後符碌攞西甲

電腦D前鋒明明好廢但入好多波,真正勁個D成日有進球荒
球員訓練不滿點搞好,成日話冇教練重視佢

教練Workload係咪太Heavy,搵人分擔下或者請多個
唔知買咩人好
於是整左自己入去踢 唔洗買
玩緊華倫西亞

得u19先唔洗註冊

出到咁多人咩

出唔到

係本身一隊有太多人

Yes 我玩過黃潛

A隊都出到

之後有發現依樣野 但係A打夠10場又無得打B了

25人名單以外既人踢多過10場
唔容易

大奇蹟日

你個檔蘇達度做神射手

好彩最後符碌攞西甲

電腦D前鋒明明好廢但入好多波,真正勁個D成日有進球荒

MESSI得十幾球
(可能現實2019年真係會跌WATT)

冇勞工証
冇非歐限額

續約個個set過億

griezmann 100m
koke 86m
雙曼照買

現實都係咁 唯有說服/希望個球員唔好走
好似現實griezmann咁

感覺個陣好需要球員意識
大上大落

Winger support + close down more 或者 wb support close down more
呢兩種都會跑到嘔不過應該會做到打哂攻守既效果

全攻全守
暫時擺埋一邊練高熟練度先

我覺得fm set得唔符合現實
打3331/343 兩隻邊衛入波同跑動太多 我個save左右兩隻正選每90分跑15k 英超頭兩名
阿記青訓Vlad Drogomir 完約後簽幾勁

施古臣去到33歲都係好妖 係Mental 同 Dribbling 差D

施古臣去到33歲都係好妖 係Mental 同 Dribbling 差D

未老打ss
老左又可以打dlp
想問下D人身價點先會升
我個門將入選埋 最佳隊伍身價都係得1.4M
跟住祖記又話對佢有興趣 又話要走
咁我同個球員講話有合理價錢就放走
本身MIN clause 係 30M
就算唔比30M 都比返10M黎啦
想問下D人身價點先會升
我個門將入選埋 最佳隊伍身價都係得1.4M
跟住祖記又話對佢有興趣 又話要走
咁我同個球員講話有合理價錢就放走
本身MIN clause 係 30M
就算唔比30M 都比返10M黎啦

祖記同我出價1.4M
好撚嬲呀
個球員係親生仔咁
21歲就開始比佢打正選 打到佢依家成才
先黎話想去大球會
本身玩緊切爾達 攞左一次西甲同杯仔
點解想轉會喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞