Football Manager 2017 討論區(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實fm會唔會誤判越位
沉日入左波 之後比人disallow左
佢話越位個個 仲要唔係入波個個
仲要我睇左好多次都睇唔到越位

之後係press到屌鳩球證
第日就比FA warn
其實fm會唔會誤判越位

第日就比FA warn

有時屌完佢唔敢warn翻你 可能就真係佢錯 但唔知有咩作用

點睇佢?
其實fm會唔會誤判越位

第日就比FA warn

試過屌到比FA禁賽
其實fm會唔會誤判越位

第日就比FA warn

試過屌到比FA禁賽

以前就試過
近兩三集都好少有得屌
想起球場,要求左好多次終於肯,但搞咁耐都未開始起

唔成立
1. Counter同High Tempo後防會大腳踢上去,極少會交比中場分波,除非你係靠中場搶斷/後防低自由度/Play Out of Defence/低節奏
中場兩隻改做CM(S/A),PI 加前插, 套路改做解圍後兩翼傳中點睇?

You Like,試左有冇效先,鳩吹幾頁可能原來係冇效既

2.兩翼Support Role回防過深,冇辦法即時前插做到接應
加PI前插得唔得? 如果Set Attack怕唔夠力防

問題係回防回得深,唔係識唔識前插,比你Set到Attack Role咁不如直接用Attack
仲有我唔係明點解必需要兩翼回防?邊路得一種防守方法
足球係圓

球員 Attack 同 Support Role個Mentality會有唔同, 加PI到Attack好似唔會影響Mentality, 仲調校緊個陣,發覺用Very Fluid好好多, 真係唔識用Flexible以下既Team Shape
想起球場,要求左好多次終於肯,但搞咁耐都未開始起

一次都未試過
好想係有個球場用自己名
fm16 個SAVE幫Watford拎埋歐聯都冇得用我名
DEENEY D遠射真係痴L線
用馬拉加
diego llorente 唔肯免簽留隊,轉投利物浦
白白幫人練兵
好想雪佢老母
用馬拉加
白白幫人練兵
好想雪佢老母

game editor 就係呢個時候用
我會直接就佢數值變1
如果對面得對閘我又想進攻,咁我應該拉闊黎打扯開佢D人,定係收窄去令邊路多D空間?
用馬拉加
白白幫人練兵
好想雪佢老母

我個save去咗曼城,仲要迪米退埋役,搞到我要買幾個中堅
用馬拉加
白白幫人練兵
好想雪佢老母

我個save去咗曼城,仲要迪米退埋役,搞到我要買幾個中堅

明明隊波勁識扔手榴彈,幾個都16+
但無個頂波勁
等左成年,終於肯起球場 (雖然係細左d )
不過用我個名命名
不過用我個名命名

玩到第幾年先肯起?

而家2024
我好似四,五年已經要求起
2023話會搵地點,不過未必得
而家落實起了
2026起好
不過用我個名命名

玩到第幾年先肯起?

而家2024
而家落實起了
2026起好

起一次球場用幾多錢
不過用我個名命名

玩到第幾年先肯起?

而家2024
而家落實起了
2026起好

起一次球場用幾多錢

我個球場仔要千幾萬咋
不過用我個名命名

玩到第幾年先肯起?

而家2024
而家落實起了
2026起好

起一次球場用幾多錢

我個球場仔要千幾萬咋

16個時玩純青訓玩左廿幾年,升到上英超都係冇錢起球場
不過用我個名命名

玩到第幾年先肯起?

而家2024
而家落實起了
2026起好

起一次球場用幾多錢

我個球場仔要千幾萬咋

16個時玩純青訓玩左廿幾年,升到上英超都係冇錢起球場

除左錢,好似仲要reputation高,多d affiliate club都有用
我打左兩季無啦啦有個新球場
唔知係咪因為本身個球場太細

買返黎
姐係好似韋斯咸咁

新球場冇咁特別, 有自己名先特別
隊波成10個後防球員,都有人覺得lack of depth in defence
點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞