火箭暑假FF討論區2021-2022 (5)- 抽到2nd pick

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
After Rockets assistant John Lucas called out multiple players including Kevin Porter Jr. and Christian Wood at halftime tonight vs. Nuggets, Porter had a heated exchange with Lucas, threw an object and promptly left the arena – and Wood refused to sub into second half.
一早講咗要trade走條柒頭架啦
KPJ's experiment is over?
無playoff隊要爆袋咩
green第4節比neto打爆
進攻係穩定左,防守都係咁得人驚
Kpj一啖砂糖一啖屎
大家點睇

我覺得係唔岩既都係要trade
姚明個樣變成咁
我未出世 Bill Worrell 已經做緊rockets announcer…
場場半場失80分
唔知點解無晒無限switching...
wood今場一條友有冇失50分
成日顧住投訴唔回防...
打雙塔防守中游進攻包尾
打1大4小進攻好少少,防守包尾
近幾場d防守太癲
幾時可以trade 走 wood?
傳EG走
如果可以換到一個首輪簽(次輪就多多都免啦),即換走啦。
始終EG太玻璃,一陣突然傷咗又走唔到,趁高位好放。
場場打得勁難睇
等sengun復出先睇算
要trade 番個真PG, defensive C/PF.. 睇黎又要tank 多年
green就係復出之後準幾場
跟住回復返季初冇變過
又出返個球霸brooks
真係唔明,Brooks又唔勁,火箭後衛多到用唔哂,仲有隻Green要養,咁都仲要俾機會Brooks?
唔通Brooks有Silas黑材料?
佢d輪換成日變唔知做咩
爆袋今年狀態真係第一年以外最fit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞