火箭暑假FF討論區2021-2022 (5)- 抽到2nd pick

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你睇得出Casey係教到Pistons有Form
只不過係啲球員太廢

今季我睇撚咗好多場箭
我完全唔撚知Silas教咗啲乜出黎
場波真係.....
其實真係要炒教練,成場就係過半埸單打單打同單打.......做幾個pick再單打
每入一球都係tough shot
已經唔講防守漏空左比活塞幾多次
真係唔想睇...對面射親都空
如果唔係對面都廢,真係比人炒緊15分都有
罰球又炒哂
究竟班人練過啲咩
放養姐,唔係叫你放生呀
重有一個好大嘅問題,留意到JJ好中意喺底線等波
但戰術根本搓唔空底線比佢射三分....唉
輸波唔係問題,問題係打落無form
#silasout
完全浪費緊時間
隔離騎士mobley打到識飛
新秀做防守核心cls
睇返自己個留言,好彩都冇錯得好離譜
東岸第4了,Mobley 好大功勞,防守coverage 太撚勁,完全upgrade 咗成隊波
我地有倒水俠
估唔到頭兩個係最水
只能說Green 個marketing 做得太好,吹到佢高比二世咁

尋日睇Kuminga 都打得幾有板有眼,個腦唔raw
不要再說了
希望係我地太早去評論佢
但係又冇人教佢真係好比唔到信心
CC只係射唔入,其他野完全冇大問題
Green我剩係覺得愈打愈差,d防守令我諗起terrence jones比人追住打選擇讓開目送比人任上,精神上超弱,開場唔順成場就係笠水狗咁,帶波就致敬luther head
活塞個場執到分講真係球證屈走左sterwart,得返kelly護框,佢d弱智直去上籃先食到糊
睇過一兩場騎,Mobley 係屈到守波全地圖炮咁
除左單防,仲可以極速近乎無死角補

屈撚到喊
佢真係好靈活,連1號位都守到
依家進攻端差咁啲,射波再練下真係AD 2.0
你哋箭迷好頹咁
你睇佢d帶波幾癲,場均腳面控波次數多過助攻數
射波就撞手神,空位冇把握,隔幾場準一次
意識差,防守有潔癖,仲要時間練壯
上面有d野有人練成個生涯都練唔出
FF佢練晒出黎會唔會太大撚頭
上到場無人帶住 好難練到啲咩
CC ok 啦,防守組織係有貨交,係差在身高報大數
Jalen Green 已成水貨
今場算係咁,起碼防守有伸手揚下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞