火箭暑假FF討論區2021-2022 (5)- 抽到2nd pick

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

認命啦,根本火箭就唔識養仔
KPJ d turnover 真係好低級錯誤....
三節20幾個to
打撚咩

成隊自己打自己各有各打
呢鋪真係有排tank
叫左大家剩睇sengun會開心d
KPJ真心有價好賣

完全唔係未來擔大旗嘅人選
今場得kpj sengun 爆袋3條友冇笠水
kpj係第3節派左段膠,其餘幾節交足貨有凸
green比bradley防到傻左,接波帶一野就搵人傳
wood瘋狂射3分
第4節馬田仔都硬
咩價賣
有無人幾鐘意馬田仔
俾多啲機會佢打啦 防守認真
Wood 同House 都係有價好賣
Wood 真係防守黑洞,睇對湖人場波既highlight 有球漏人真係嘔血
上季亮點就係佢同Tate, 佢上親場都交到貨
唉,Green真係要苦練3分同罰球先得,射波命中率令人好失望。
教練團都要負好大責任,好似冇咩戰術令佢多d空位射,唔準都任佢射,再係咁養壞只係時間問題。
不如考慮吓限制Green嘅3分出手,例如一場波炒多過某個數嘅3分,果場就冇得再出?反正隊波大把後衛,Christopher呢d只有垃圾時間,如果Green炒到4-5球3分時,不如換走佢俾Christopher試吓好過。
打過火箭既阿根廷人都係痴撚線
https://www.youtube.com/watch?v=dvisk5CsLyg
今場先比人見到咩係潛力
KPJ識分corner,Green唔係on9仔直衝
大奇蹟日
Wood仲識傳波
屌啲罰球真係火撚滾
曬左幾多easy point
馬田仔勁撚到
馬田仔同Tate今場
Sengun信心不足,嗰球三分應該要出手啦
KPJ..  唔只幾次帶波自己OT....
KPJ, Green, 掉炸彈俾 Tate...
好撚慘
哇Green
Wood free throw....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞