火箭暑假FF討論區2021-2022 (5)- 抽到2nd pick

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
屌啦星 廢撚到ON9
很久沒見
首先EG要首發 jalen green 做第6人
第二sengun 要做首發打4號位 推wood 打中鋒
第三係waive 左daniel house
做齊哂再加好彩全季可能贏到廿場
屌啦星 垃圾到癲 比哂出手權kpj
今日house咁癲仲唔比garuba玩下
CP3!!!
3分把握好差
場場其實唔少open shot,不過多數都炒
而家3分命中率排尾3
罰球就穩定屎
green應該有7,8成場數on off係全隊包尾
一兩場就可能唔好彩,打左十幾場都係咁就
真……球星通常第一年已經見到啲成色,唔會係咁既水平
Wood 都係算啦,唔係團體型球員,攞到波下下自己上
數據上靚仔,但有水份
https://youtu.be/MRQdgu_nqD8?t=431
呢個回合好正,爆袋好早已經指埋條路叫佢升上黎curve埋中路
curve埋去睇sengun質唔質到比佢,比唔到就兜去另一邊底線
sengun都望住佢等,最後佢企係45度等收工
House 呢啲快撚啲waive啦
半季前換教練
Trade走KPJ

都仲有得救
選秀大年
拎咗4個 Top 25
都可以養到咁

以後禁撚咗呢隊閪波pick人啦
轉陣又玩死亡後場green+dj
講左幾多次呢pair一出半節就完得場
其實要換silas... 個個單打又唔 timeout
大家估下今年會唔會破常規賽最低勝

年年中1st pick都無撚用啦屌你垃圾箭高層
揀又唔識揀
養又唔識養
真心要換教練,攻同守都冇form
講真 你比Mobley箭都係唔識養
KPJ你地都係爽手棄左佢啦,當初都係個second round pick 賭下姐

條撚樣上季係我騎都已經係咁,廢唔係問題,但個ego 大到根本uncoachable 無得救
KPJ如果打bench 應該會好啲
Green 加埋佢係史上最無腦嘅後場組合
每次nba update top 3 rookie,個心都好唔開心,永遠冇我地
問題係我唔係想有JJ
只係唔開心佢打得真係幾差
仲要用House打正選….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞